Кисели ще ядат след 2 седмици, като забъркам следващите питки. Ще им дам такива с лимонтозу, а като гледам времето се чудя дали да не минат направо на инверт с лимонтозу. Иначе питките не ги купувам. Правя си ги от инверт и пудра захар. Бих им дал и с мед, но него аз си го ям, пък и за да вървят нещата трябват парички - пчеларството не ми е основен доход, но е на самоиздръжка. С храненето съм затворил кръга от машини: пудра захар, инверт и месене. Остана да си направя такава и за разстилане на захарното тесто, но към момента съм се заел с други две неща, та времето ми е много кът.
Keep Walking...
Инвертазата в меда в питките помага за по лесното усвояване(инвертиране) на захарта от пчелите.А дали вече инвертиралия захарен сироп помага да се инвертира захарта в питката.......Това имах в предвид,като казах "горчива","кисела"
Аз продължавам да бъда, най- доволен от чорапите....
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Изпробвах този вариант на подаване на питка, но за една семица от 07 до 14.02, това семейство беше изяло около 1.200 кг питка, а тези с найлона бяха взели много по-малко, предполагам, че е понеже пчелите имат достъп от всякъде до нея, но си мисля, че може да са и складирали, защото ми се струва невъзможно да я употребят, семейството покрива всички междурамия на ЛР плодник, и беше все още в източната половина /прелките са на изток/.
Значи, опита ми с изкуствените храни е всичко-на всичко 1 питка (1 пликче не го и помня вече колко грама беше). Така, че не чакай аз да ти кажа какво ги правят и къде ги разнасят. Колежката Силвия си изказа съмненията, че при нея се е получило складиране(разнасяне) а и преди няколко дни друг колега пак писа за същото нещо........ Така, че аз направих само сравнение.......... И не вярвам да не си го усетил...........
В момента има 364 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 364 гост (и))