можели някой да покаже списъка на легитимните майко производители с телефони за контакти и адреситеим
можели някой да покаже списъка на легитимните майко производители с телефони за контакти и адреситеим
След като приключи тазгодишната регистрация в областните служби земеделие, такъв официален списък ще бъде публикуван на сайта на Държавен Фонд Земеделие. Предполагам че, това ще се случи някъде в средата на Февруари.
Аз мога да предоставя изпреварващ списък само на членовете на БПРА, но все пак трябва да изчакаме да приключат регистрациите в ОДЗ, които текат в момента.
Здравейте.Г-н,Матеев,винаги сте казвали,че ако 2-ма производители ще спечели клиента,защто ще има конкуренция,което е нормално.В тази връзка,ще бъдете ли конкурентоспособни с другата развъдна асоциация и какви ще ви цените на майки и отводки.Благодаря.
Все още не знам какви цени ще обявят другите майкопроизводители, но аз за мене си съм решил да продавам отводките на 120 лева с ДДС, а майките - на 22 лева с ДДС. При това моите отводки ще са с по 1 рамка в повече спрямо това, което го изисква стандарта.
Истинската конкуренция обаче би трябвало да се разрази с качеството на отводките и качеството на обслужването на клиента. Самата НРАП ще бъде принудена от конкуренцията да повиши собственото си качество, и така наистина ще спечели КРАЙНИЯ КЛИЕНТ.
Да, наистина моите отводки са такива. Ще ги продавам заедно с нуклеусите от фибран, които остават подарък и могат да се ползват дълги години от клиента за направа на собствени майки и отводки.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))