Здравейте,

ЛИЧНО МНЕНИЕ!
Никой от нас не е доволен от свършеното от ЛИДЕРИТЕ на пчеларските организации! (Преди създаването на КБП). На всички (поне така мисля) ни беше гот когато Матеев организира създаването на КБП с надеждата да се случат така дълго желаните промени в сектора. Появи се ЧОВЕК с възможности и желание за промени. На всичкото отгоре не искаше нищо от нас, само да присъстваме на учредителното събрание, и ако ЖЕЛАЕМ ПРОМЕНИ ДА СТАНЕМ ЧЛЕНОВЕ НА КБП. Не съм доволен от случващото се в сектор пчеларство в страната. Кражби, отравяния, далавери и какво ли не още. КБП в лицето на Матеев доста разбърка спокойствието на "старите вождове". Не може всичко което искаме и желаем да се случи "на мига". Има ли някой който да е доволен от закупени майки от ........... " родопика"? Всички знаем какво направиха в края на правителството на Орешарски. Само това, че се успя да се регистрира БПРА е ГОЛЯМ УСПЕХ.

Ако толкова много искаме нещо да се случи, то трябва да си "размърдаме з....ка". Не се опитвам да защитавам никой, но не мога да не съм и ПРИЗНАТЕЛЕН на направеното до сега.
Рости, уважавам и те поздравявам за АКТИВНОСТТА ТИ. Стани член на управителният съвет на КБП. Там ще имаш възможността да работиш за благото на всички ни. Аз те подкрепям! Не смятам, че като едни разумни хора "ще се хванете за гушите" с Матеев, даже ще си му от полза.
Извинете ме за главните букви.
Поздрави, Г. Георгиев