Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 44 от 169 ПърваПърва ... 3442434445465494144 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 431 до 440 от общо 1685
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    То няма с какво да се "похвали" човек.Днес от 13ч. се мъча,точа лиги за вечерята,умрях от глад и......преди час най-после вечерях.Нищо особено-капама с четири вида месо.Сега вече съм на памид..
    Намазах обилно дъното на гювеча с гъша мас и.. ред зеле(кисело) ред мръвка...4 часа във фурната..Накрая мислех да натруша домашно сирене отгоре и пак да запеча,но...изядох сиренето за мезе на "капито"..Те тва е,мъка.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Ок горкия... аз съм на диета . Разделно хранене че станах пак 110 кг.... Днес трябва да карам на плодове и зеленчуци. Пия виното на Pavel_Bs ... Жената вика че не трябвало да се пие алкохол в тази диета. ми то виното от грозде направено, значи е плод!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Тъй,тъй Гоше, то по твоите думи и алкохолиците требе да са вегетарианци.Като гледам времето,май трябваше да се запасиш с повечко антифриз,че и жената все край тебе май ще е...
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    Разделно хранене че станах пак 110 кг....
    Ами аз що съм разделил мръвките със зелето...И аз съм на разделно...95кг/180см със сини очи и руса коса...

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Сигурно пчелите много си падат по тебе...
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    питка.jpg

Ей така ме е научила мама...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Днес съм на поправителен...Само не знам колко аператива ще трае готвенето...
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение1920.jpg‎   Изображение1921.jpg‎   Изображение1922.jpg‎   Изображение1923.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ачка, не знам кой е проверяващия? Но съм убеден, че по шестобалната ще бъдеш оценен със седмица!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Тянка,каква седмица,какви пет лева,та аз неможах да изпия два аператива-само 150гр. за 4 часа.......

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Чакай малко, че и аз се обърках! За мен 150 гр са три аперитива. Давай да уточним, че да не стават недоразумения!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 44 от 169 ПърваПърва ... 3442434445465494144 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •