Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 601

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Кога горе-долу ще бъде гласувана и одобрена тази НПП 17-19. И къде ще можем да я четем и да си я свалим.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Кога горе-долу ще бъде гласувана и одобрена тази НПП 17-19. И къде ще можем да я четем и да си я свалим.
    Съдейки по това кога излизаха наредбите за предходните НПП - най-вероятно през лятото на 2016год, към края му....

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Е, тия, които са се регистрирали скоро като ЗП няма как да бъдат одобрени от първия път, дава се предимство според мен на по-дълго регистрираните ЗП, за да не се чустват вече грозно прецакани, тия програми според мен са да се примамят колкото се може повече балъци да се регистрират като ЗП, и да се метнат на програмната пързалка, плащайки си ежемесечно осигуровките естествено!

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Няма какво да гадаете за точкуването и класирането, и доколко времето на подаване има значение - всичко си е написано ясно в документите по програмата. Който го интересува, може да го прочете.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Е, тия, които са се регистрирали скоро като ЗП няма как да бъдат одобрени от първия път, дава се предимство според мен на по-дълго регистрираните ЗП, за да не се чустват вече грозно прецакани, тия програми според мен са да се примамят колкото се може повече балъци да се регистрират като ЗП, и да се метнат на програмната пързалка, плащайки си ежемесечно осигуровките естествено!
    Ти и тези с палците в сивя сектор ли сте?

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от ciko Виж публикацията
    Ти и тези с палците в сивя сектор ли сте?
    Защо трябва да са в сивия сектор, ако си подават коректно данъчните декларации? Това че не си ЗП не те вкарва в сивия сектор ако си плащаш данъците.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •