Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 58

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    14.01.2016
    Пчеларски район
    Община Тунджа
    АЗ ГИ ПОЧИСТВАМ СЪС СОДА КАУСТИК И ПОСЛЕ ГИ ИЗМИВАМ ОБИЛНО С ВОДА. СТОЯТ НЯКОЛКО ДЕНА НА СЛЪНЦЕ И ТАКА СА ГОТОВА ЗА УПОТРЕБА. ИЗПОЛЗВАМ И ГОРЕЛКА НО ТЯ НЕ ПОЧИСТВА ТАКА ХУБАВО КАКТО СОДАТА.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от mytata77 Виж публикацията
    АЗ ГИ ПОЧИСТВАМ СЪС СОДА КАУСТИК.... .... НЕ ПОЧИСТВА ТАКА ХУБАВО КАКТО СОДАТА.
    Добре дошъл. След като си доволен от содата, напиши подробно как ги почистваш, за да си полезен на колегите които не са го правили, а четат и евентуално ще им се наложи да те питат уточняващо. Пиши с малки букви, също така. Успех.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Г-н Гогол, според вас на колко градуса завира содата и след като заври дали ще остане жив дървояд ?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от boris Виж публикацията
    Г-н Гогол, според вас на колко градуса завира содата и след като заври дали ще остане жив дървояд ?
    Въпроса не е при колко градуса ще заври кезапа ,а необходимо ли е да се използва като може да се използва чиста водичка,по–безопасно за пчеларя/за теб/,дървесината се запазва,по бързо изсъхва.Аз не зная при колко завира,дай инфо че да знаем.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Въпроса не е при колко градуса ще заври кезапа ,а необходимо ли е да се използва като може да се използва чиста водичка,по–безопасно за пчеларя/за теб/,дървесината се запазва,по бързо изсъхва.Аз не зная при колко завира,дай инфо че да знаем.
    1 388 градуса.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    1 388 градуса.
    Благодарско ,Слънчо !!! Ама аз очаквах даскалчето да ме осветли при какви температури кипят някои течности .Е, ти пое нещата в твои ръце и му помогна .

Наблюдател
    Регистриран
    20.04.2016
    Пчеларски район
    с. Градец, общ. Костинброд, обл.София
    Колеги, онзи ден си взех 3 8-рамкови кошера за украински рамки, но са направени от папур и са доста стари. Ако ги измия със натриева основа, ще ги чакам много да изсъхнат, та си мислех дали е удачно само да ги напръскам обилно с белина, без да ги мия?

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Направо ги варосвай с баданарката. Я им направи някоя снимка. Едно време в началото на форума имаше някъде такава тема - за папура.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •