Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 13

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Тези поставки/колове или каквото е там се използват в направата на кофражи и имат резби на тръбите. Чрез тези резби се получава повдигането, а след това и свалянето. А е необходимо съвсем малко движение защото капаците се свалят и ремаркето се подпъхва съвсем плътно.
    То е ясно, че канатите се демонтират, но това нещо паркирано върху трева със сигурност ще потъне 2-3см, особенно като понатежат кошерите(напълнени с мед), освен ако не се паркира на бетон. Аз гледах и едни други снимки на същата обява във фейса, там имаше снимки на ремаркето без канати и пъхнато под платформата, никъде не се виждат резби за които говориш(освен там където тръбите са с дръжки като "Ф" - но дори и да е така, не ми изглежда особенно практично)...?!?

Прикачен файл 5816

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    никъде не се виждат резби за които говориш(освен там където тръбите са с дръжки като "Ф"

Така де, точно там са.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Хюнебеци им викат или телескопични подпори за кофраж, по научному. Имат си муфа с резба за фина настройка, преди това външната и вътрешната тръба се фиксират с щифтове. Е, изчислявани са за товар отгоре и не са много устойчиви на странични усилия, усуквания и т.н., но в случая и по снимката не са лошо решение, според мен.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •