Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Вчера бях тръгнал към рая, днес обаче се оказах в ада.
    Все едно си пчелар от вчера.

На 12.01 подхраних абсолютно всички семейства, времето беше супер, макар да се чудя защо изобщо го направих (подхранването). Много слабо нападаха да не кажа че почти нямаше агресия. Положението беше същото и при колегата redhead. Запасите на семействата не са мръднали, а те са в отлична форма
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Все едно си пчелар от вчера.
    Да , уж навъртях малко стаж, но нали знаеш колко ми е акъла. Че не уцелих точното време и температура -да, но и смених технологията.Друга година, аз повдигам таванката и жената мята питката върху рамките.Къде пада не се знае важното, че е в кошера.Тази година съм сам, работата трябва да е качествена щото после нема кой да обвинявам.Питката се слага точно на кълбото.За тази цел малко ги подпушвах и посритвах с едно перо.Почнах без ръкавици, но в един момент си дадох сметка, че в края на третия ред ще съм мъртъв. Сложих ръкавици, но те облекчиха положението до толкова, че не ме жилеха по ръцете а по китките, мушкайки се в ръкавите.Снощи бях като ранена корнида -хем от жиленето, хем от цялата гимнастика.Днес довърших операцията, но се изхитрих, като сложих кожени ръкавици от тези за заваряване, дълги до лактите.Едно семейство- бръмнаха и набързо се скриха, де късмет да е заради грозната ми мутра, но май -май мамата е бегала.Време е за онази анкета-как беше....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Да , уж навъртях малко стаж, но нали знаеш колко ми е акъла. Че не уцелих точното време и температура -да, но и смених технологията.Друга година, аз повдигам таванката и жената мята питката върху рамките.Къде пада не се знае важното, че е в кошера.Тази година съм сам, работата трябва да е качествена щото после нема кой да обвинявам.Питката се слага точно на кълбото.За тази цел малко ги подпушвах и посритвах с едно перо.Почнах без ръкавици, но в един момент си дадох сметка, че в края на третия ред ще съм мъртъв. Сложих ръкавици, но те облекчиха положението до толкова, че не ме жилеха по ръцете а по китките, мушкайки се в ръкавите.Снощи бях като ранена корнида -хем от жиленето, хем от цялата гимнастика.Днес довърших операцията, но се изхитрих, като сложих кожени ръкавици от тези за заваряване, дълги до лактите.Едно семейство- бръмнаха и набързо се скриха, де късмет да е заради грозната ми мутра, но май -май мамата е бегала.Време е за онази анкета-как беше....
    И да ми се обясняваш по - голям пчелар няма да станеш - то се видя. Не е лошо да си поръчаш един костюм от NASA за астронавти.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    И да ми се обясняваш по - голям пчелар няма да станеш - то се видя. Не е лошо да си поръчаш един костюм от NASA за астронавти.
    Аз само се хванах за твоите думи.Взех повод за да споделя, не за теб а за търсачите на силни усещания. И никакъв костюм-като ви пиша, че нямам кръвно, нямам ревматизъм и още куб болести, а и го дигам да не се чудите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аз само се хванах за твоите думи.Взех повод за да споделя, не за теб а за търсачите на силни усещания. И никакъв костюм-като ви пиша, че нямам кръвно, нямам ревматизъм и още куб болести, а и го дигам да не се чудите.
    Всичко разбрахме само едно - не. Какво все пак вдигаш? Но аз знам кой да питааам. Да няма след това метла в главата, че хем нищо не правиш, а и много се хвалиш!?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Всичко разбрахме само едно - не. Какво все пак вдигаш? Но аз знам кой да питааам. Да няма след това метла в главата, че хем нищо не правиш, а и много се хвалиш!?
    Ти, май, като набор-не трябва да се хващаш за последното в поста ми. Веке е по- важно предното.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •