Разлистихте темата.Дано само не я доведете до цъфтеж......
Разлистихте темата.Дано само не я доведете до цъфтеж......
При мен има много германски ранилист : http://media.snimka.bg/s1/2517/031278008.jpg
Посещава се много от пчелите.Ранилиста е ценена билка,може да се ползва като лапа при ужилване.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
А бе ,Ачка,тя темата се разлисти,цъфна и даде плод след опрашването на пчеличките ,но мина Ел Ниньо,български вариант и нищо не остана от завръза.ЛОШОТО Е, ЧЕ Е БРУЛИЛ ИЗБИРАТЕЛНО .Останали са някои червиви плода и страшно грозят короната на темата,а са на ачика,виждат се отвсякъде .Как ли не ги е видял българския Ел Ниньо да отвее и тях ? А те са по грозни и от отвятите по съдържание и смисъл..Може би си имат
![]()
Не знам защо си мисля, че Баба Меца пердаши и детелина и мед ама наред! Темата се разлисти, но на някои колеги даже им цъфнаха налъмите! А пълна чаша, колега Гогол трудно се пълни! Давай сега измисли нещо по украински...
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))