Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 506

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Слънчо, теб винаги съм те разбирал пределно ясно! Но в профила ти освен това и район на пчеларстване, друго няма.
    Какво друго искаш да знаеш? И защо трябва да го знаеш? Аз не се интересувам от никой, кой къде живее, женен ли е, не е ли, какво образование има, колко кошера има, по жени ходи ли, пие ли, не пие ли и ред други глупости. Какво толкова ви е интересно кой от къде е и как си е.е жената. Вие като някои селски клюкарки - всичко да знаете, всичко да ви е ясно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз не се интересувам от никой, кой къде живее, женен ли е, не е ли, какво образование има, колко кошера има, по жени ходи ли, пие ли, не пие ли и ред други глупости. Какво толкова ви е интересно кой от къде е и как си е.е жената. Вие като някои селски клюкарки - всичко да знаете, всичко да ви е ясно.
    Опа, опа, не сме сами. --" То пък ще те удари някой ураган и пак ще викаш, че не ти е добре. А жена си ще я водиш ли?" -- Това кой го е писал. Понеже си ми дружка -отговора :Не -ще взема някоя приятелка.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Опа, опа, не сме сами. --" То пък ще те удари някой ураган и пак ще викаш, че не ти е добре. А жена си ще я водиш ли?" -- Това кой го е писал. Понеже си ми дружка -отговора :Не -ще взема някоя приятелка.
    Едно е - ти къде живееш, друго е - ще водиш ли жена си на Сейшелски острови на които никога няма да отидеш, но иронично подмяташ, че имаш такива намерения? Ха, ха... такива хлъзгави риби знаеш ли колко са ми лесни?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Разлистихте темата.Дано само не я доведете до цъфтеж......

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Разлистихте темата.Дано само не я доведете до цъфтеж......
    А бе ,Ачка,тя темата се разлисти,цъфна и даде плод след опрашването на пчеличките ,но мина Ел Ниньо,български вариант и нищо не остана от завръза.ЛОШОТО Е, ЧЕ Е БРУЛИЛ ИЗБИРАТЕЛНО .Останали са някои червиви плода и страшно грозят короната на темата,а са на ачика,виждат се отвсякъде .Как ли не ги е видял българския Ел Ниньо да отвее и тях ? А те са по грозни и от отвятите по съдържание и смисъл. .Може би си имат

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не знам защо си мисля, че Баба Меца пердаши и детелина и мед ама наред! Темата се разлисти, но на някои колеги даже им цъфнаха налъмите! А пълна чаша, колега Гогол трудно се пълни! Давай сега измисли нещо по украински...
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна

Какво е това дърво?

Потребител
    Регистриран
    05.04.2012
    Пчеларски район
    Сливен
    Остролистен клен, шестил (Acer plantanoides L.).

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    И аз тъй направих,ама да знаете.че с времето,вистерията натежава на конструкцията и ако е близо до постройка,започва бавното и рушене.То Тяна,май всичко за жените прайм, а?
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Пчелите много я харесват! Жена ми също! Купих две и ги сях. Предстои да им направя пергола. До тях съм изкопал езерцето за койчетата.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •