Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 80
    Автор
    Регистриран
    12.06.2012
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    >>>

По същия начин съм си го направил и аз,но таблата ми е малко по-голяма и още една табла която е само от дясна страна на режещия диск за материал с по-голями размери!

Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    община Белоградчик
    Става и без канали на плота. https://www.youtube.com/watch?v=Lu1E86OSDiM

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от salash Виж публикацията
    Затова не бях се сетил ама така пък се губи от височината

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от salash Виж публикацията
    това е тъпо и безполезно изпълнение...
    първо, при тази конструкция се губят поне 10-15 мм от височината на диска; и второ при такъв луфт и дума не може да става даже и за приблизителен прав ъгъл... абе, напълно ненужна каскада... още повече, че си има и канали в плота...

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    първо, при тази конструкция се губят поне 10-15 мм от височината на диска; и второ при такъв луфт и дума не може да става даже и за приблизителен прав ъгъл... абе, напълно ненужна каскада... още повече, че си има и канали в плота...
    Е то може и без луфт да се направи , но пак доста се губи от височината

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    >>>

Здравейте,

БЛАГОДАРЯ, МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!
    Макар и да съм гледал такива клипове.........кой да се сети! При всички случаи, ще се губи от височината на рязане. По важното за мен ще бъде възможността да имам прав ъгъл. Сега се чудя от какво да го направя. Ще ми се да е нещо здраво, не знам дали има хидрофобен шпертплат 10мм. Мисля си, че с него ще е най-добре. Споделете от какво са вашите каретки, моля.

Поздрави, Г. Георгиев

Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    община Белоградчик
    ДА, губят се мм. , но в случая без проблеми режа до 30мм., повече и не ми трябва. Използвал съм механизми за чекмеджета, така , че въобще не може да се говори за някакъв луфт. Вади перфектен прав ъгъл и за сега нямам забележки.

Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    община Белоградчик
    От шперплата не са доволни. http://forum.napravisam.bg/viewtopic...4049&start=200

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Незнам какво означава ГЕРУНГ но ако може да препоръчам пак руските самоделки в ТУБАТА. На моята ГАБРОВКА съм направил каретка като на ThePopovSergey клипа се казва моя пасека /циркулярка/. Става и да се приспособи на обикновен циркуляр-селски, дето си режем дървата за печката. има и друг готин руски клип- циркулярка своими руками быстро. Досега имам направени 50-60 кошера и 1000 рамки, доволен съм от руските самоделки. ГАБРОВКАТА ми дава някакви отклонения до 1мм ноза мен лично е доволно. А за щрайхмус за направа на едни 50-100 кошери за мен е неоправдана инвестиция. Ако е за рязане под прав ъгъл на ръчните циркуляри има приспособление /някаква шина/ която върши задоволителна работа. Виждал съм клипове в тубата но по магазините не съм виждал да се продават. П.П. Ако трябва да дам 400+ лв. само за един циркуляр, бих заложил на ГАБРОВКА втора ръка. Лично мнение.

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Някой да е ползвал такова , или поне да го е виждал на живо ..

http://www.kupilisi.com/product_info...ducts_id=13132

Страница 4 от 8 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •