Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 73

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Пробвал съм с тези двумайчините-тежко е и винаги губиш едната майка. Пробвал съм и в 12р кошер 2 майки с по 6р и нагоре магазини...пак се губи едната майка. Сега работя с помощни отдлени кошери. До всеки 2 кошера 1 бомощен. Нямам още техника на работа, но преди паша даваш пило, след паша отнемаш (отводка). Мед ще има ГАРАНЦИЯ!

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    Пробвал съм с тези двумайчините-тежко е и винаги губиш едната майка. Пробвал съм и в 12р кошер 2 майки с по 6р и нагоре магазини...пак се губи едната майка. Сега работя с помощни отдлени кошери. До всеки 2 кошера 1 бомощен. Нямам още техника на работа, но преди паша даваш пило, след паша отнемаш (отводка). Мед ще има ГАРАНЦИЯ!
    Кръстев, за дванайсетаците от третата снмка ли става въпрос (номер 60 от http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=42&page=42)?
    Аз се запалих от твоите снимки и разделих един кошер есента. Засега двете семейства зимуват добре, ще видим как ще е след месец-два. Очаквам по-бързо развитие и възможност да отнемам пило за подсилване на останалите семейства. След това ханеманова решетка, магазини, центрофуги и тн... Ама май хамалогията ще е в повече.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •