Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 291

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Тоя магаданския поне да го беше завършил...
    Щеше поне това да знаеш: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B0%D0%BD%D0%B5
    Египтяните са писали, когато са решили да си погребат там фараона. Това далеч не означава, че пирамидата е построена тогава.
    PS. С Матеев сме писали по едно и също време.
    Ами няма как да го завърша, много ми идва далеч.Затова вярвам на хора, които с това се занимават, а не на такива като теб.Тези дати да не са си ги изсмукали от пръстите .Аааа, може да е резултат от световната конспирация.https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5...B8%D0%B4%D0%B0

Потребител
    Регистриран
    06.11.2015
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ами няма как да го завърша, много ми идва далеч.Затова вярвам на хора, които с това се занимават, а не на такива като теб.Тези дати да не са си ги изсмукали от пръстите .Аааа, може да е резултат от световната конспирация.https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5...B8%D0%B4%D0%B0
    Точно от пръстите са ги изсмукали. Толкова династии, по толкова фараона долу горе по толкова години да живее средно. И датите са ги нагласили чисто умозрително.

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ха, ха... да вземат от фараона и от свитата му, че дори и от коня му.
    От това което знам, в тази пирамидата не е открито погребение.

Въпреки че не е намерен нито един погребан фараон, египтолозите предполагат, че Хеопсовата пирамида е служила за гробница

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от 212x Виж публикацията
    От това което знам, в тази пирамидата не е открито погребение.
    Примерно го казах.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от 212x Виж публикацията
    Точно от пръстите са ги изсмукали. Толкова династии, по толкова фараона долу горе по толкова години да живее средно. И датите са ги нагласили чисто умозрително.

.
    Приятелю, има хора, които четат иероглифи. Ако това, което пишеш е вярно -съвременната конспирация боб да яде.Е да де извънземна шифрограма, явно са вербували и Египетските жреци.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    По националната телевизия /не помня канала/ Един "учен" Уфолог, твърдеше: че на земята има извънземни, те обаче помагат на китайците, защото били по-кротки, а ние сме били по-агресивни.
    "Желязното" му доказателство беше, че Американците за да кацнат на луната трябвало да я обикалят, а китайците кацнали на луната без да я обикалят.
    Цитата не е точен, но смисъла е точен.

Аз нямам никакви доказателства, че този уфолог е нормален.
    Имайки предвид, че за участието му се плаща /независимо от изречените глупости/ то нямам и доказателства, че не е нормален.
    Освен това от къде другаде можех да разбера че китайците били кацали на луната.
    Автора на филма за пирамидите и кодовете. получава ли някакви финанси? Може би да. А ние сме тръгнали да търсим извънземни!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Атанасов, много от книгите които се пишат от учените - изследователи са малко тип художествена литература. Нещо като липсва лекичко си го добавят.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Атанасов, много от книгите които се пишат от учените - изследователи са малко тип художествена литература. Нещо като липсва лекичко си го добавят.
    Не може един учен да пише небивалици. Има си цяла общност. Колкото и да грешат, това е сериозната наука към момента.Всичко останало е от сверата на фантастиката.Като Господ-има го, но ще повярвам в него, като слезе на земята.До тогава ще вярвам в извънземни, каквото и да ми говорят.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Да попитам, има ли тук и други фенове на Старгейт?
    Един от любимите ми сериали, базиран на идеята, че извънземни са дошли в древността и създали пирамидите.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Един от любимите ми сериали, базиран на идеята, че извънземни са дошли в древността и създали пирамидите.

Ама нали не мислиш, че се разхождат от планета на планета, ей така на екскурзия. В нашата галактика има над 400 000 000 000 звезди, покрай много малко от тях гравитират планети. като пък на нищожна част от тях ВЕРОЯТНО има условия за живот какъвто ние познаваме. но това не означава, че няма и други планети със живот на тях. Между другото даваха филм за историята на нашата планета и в него казаха, че преди около 2 000 000 000 е имало условия за живот ПОДОБНИ на днешните. Ама дали го доказаха тоя живот във филма- не помня. Май развиваха теории, че планетата ни циклично преминава през някави периоди на развитие. относно пирамидите и на мен не ми се вярва много да са сроени от хора подобни на нас без някакви модерни средства- само с ръчен труд, колкото и роби/работна ръка/ да са имали. Но от друга страна тракийското златно съкровище също е на хиляди години и за него проф. Овчаров каза че сега дори да искат немогат да изработят АБСОЛЮТНО същите накити със съвременните ни ТЕХНОЛОГИИ. Това в смисъл че комунистите са го фалшифицирали и наследниците на откривателите сикаха да съдят държавата. Така, че всичко е относително и зависи от гледната точка, май беше казал Айнщайн.

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията

Преди години, когато учих в университета бях попаднал в черана дупка заради сериалът. Заради Старгейт Атлантис не успях да взема два изпита, че бе сесия като го гледах.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •