Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 19 от 51 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 181 до 190 от общо 506
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Колега съншайн,като ти гледам снимката ми се струва,че трябва да спреш с чая от силивряк и да оставиш гробарите да си свършат работата веднъж завинаги,хем и колегите ще си отдъхнат най-накрая.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Колега съншайн,като ти гледам снимката ми се струва,че трябва да спреш с чая от силивряк и да оставиш гробарите да си свършат работата веднъж завинаги,хем и колегите ще си отдъхнат най-накрая.
    Ако искаш да ми казваш нещо ми го кажи директно. Защо ми го кодираш с такива сложни и заплетени изречения. Какъв е проблема?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Павка, това е негатива на снимката!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ако искаш да ми казваш нещо ми го кажи директно. Защо ми го кодираш с такива сложни и заплетени изречения. Какъв е проблема?
    Ей и днес не моем се разберем с тебе.Досега не си ли разбрал,че хора които не харесвам,не ги коментирам.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Павка, това е негатива на снимката!
    Някои дори нямате и негатив, ако ме разбирате ясно.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Слънчо, теб винаги съм те разбирал пределно ясно! Но в профила ти освен това и район на пчеларстване, друго няма.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Слънчо, теб винаги съм те разбирал пределно ясно! Но в профила ти освен това и район на пчеларстване, друго няма.
    Какво друго искаш да знаеш? И защо трябва да го знаеш? Аз не се интересувам от никой, кой къде живее, женен ли е, не е ли, какво образование има, колко кошера има, по жени ходи ли, пие ли, не пие ли и ред други глупости. Какво толкова ви е интересно кой от къде е и как си е.е жената. Вие като някои селски клюкарки - всичко да знаете, всичко да ви е ясно.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Е, нали ти ме критикуваш какво съм нямал? Сега пък ме критикуваш какво съм имал? Нищо де разбрах те още първия път!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Аз не се интересувам от никой, кой къде живее, женен ли е, не е ли, какво образование има, колко кошера има, по жени ходи ли, пие ли, не пие ли и ред други глупости. Какво толкова ви е интересно кой от къде е и как си е.е жената. Вие като някои селски клюкарки - всичко да знаете, всичко да ви е ясно.
    Опа, опа, не сме сами. --" То пък ще те удари някой ураган и пак ще викаш, че не ти е добре. А жена си ще я водиш ли?" -- Това кой го е писал. Понеже си ми дружка -отговора :Не -ще взема някоя приятелка.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Опа, опа, не сме сами. --" То пък ще те удари някой ураган и пак ще викаш, че не ти е добре. А жена си ще я водиш ли?" -- Това кой го е писал. Понеже си ми дружка -отговора :Не -ще взема някоя приятелка.
    Едно е - ти къде живееш, друго е - ще водиш ли жена си на Сейшелски острови на които никога няма да отидеш, но иронично подмяташ, че имаш такива намерения? Ха, ха... такива хлъзгави риби знаеш ли колко са ми лесни?

Страница 19 от 51 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •