Ракия с нулево съдържание на метилов алкохол няма-просто не съществува, но ако ти си го постигнал ще е много интересно да споделиш как го правиш.
Ракия с нулево съдържание на метилов алкохол няма-просто не съществува, но ако ти си го постигнал ще е много интересно да споделиш как го правиш.
Това че жена ти я бълбука е добре защото я окислява, но ако си мислиш че по този начин махаш метиловия алкохол-Не! нищо не постигаш. Главоболието няма нищо общо с метила, ако те заболи глава от употреба на метилов алкохол вече ще си умрял. Каквото и да си говорим ябълковата ракия е калпава ракия.
Освен ябълкова имам и джанкова, и сливова (общо 120 кила). Просто такива плодове даде овощната градина тази година. Какво - да ги оставя да изгният по земята ли?
Мене ако питаш - хубави са си всички ракии, особенно след 3-тата чашка.
Между другото аз цял живот пия само уиски и нищо друго. Както казах - проблема беше с главоболието. Тази година е първата, през която минах на ракия, и трябва да си призная, че започна да ми се услажда. И тъй като привикнах на над 56 градуса, сега уискито вече ми изглежда като пикня.
Иване , моята текна на 90 градуса на този колонния казан ! Не се шегувам.
А моята жена преди малко вика- за салата има ракия, но какво ще ядем?![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Някой който разбира може ли да коментира това видео.Бурканите заместват колоната на казана.
https://www.youtube.com/watch?v=yEIcVGwl-Co
Всяко сложно нещо,се състои от множество прости неща.
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))