Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 461 до 470 от общо 718

Разгънат преглед

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ха ,сега вземи ,че обясни на колегите – Що е то вертикална структура на пчелното с–во ? /в отделна тема,за да не се разводни още повече тази.И само тя ли е ,или може и друго/. Че ,то от твоите писания в този форум получих херния от продължителен смях–цели 66 часа .Аз съм от тези с над 30 годишен стаж в отглеждането на пчели.Когато съм се занимавал с тях,ти си бил още във ВЛЮБЕНИТЕ ПОГЛЕДИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ .Не може да правиш такава уравниловка по твоето обкръжение от пчелари .Те може да не са експерти цялостно в пчеларството,но в отделни аспекти ,с които са се сблъсквали стотици пъти са ненадминати.Защо си мислиш че те са капсулирани–ни приемат ,ни предават.И преди теб имаше дърварски изказвания за пчеларите с повече стаж.Но на всекиму заслуженото.Т
    Ама хич няма да си губя времето да обяснявам само ще чета и ще се смея. Както каза някой ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство. Хич не ме вълнува с колко години стаж си и колко тона мед вадиш. Болестите и синдрома на празния кошер ще ви морят дълго. да не говорим че меда пропит с химията за борене на акара.
    Този пост е редактиран от vasilevsa; 03.01.2016 в 08:28.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •