Едно предложение
Ако Василевса няма пари да го финансираме да издаде една пчеларска книга да сложи Л.Радоевци и тем подобни в малкия си джоб, а и може да прослави държавата ако книгата му се разпространи из света.
Едно предложение
Ако Василевса няма пари да го финансираме да издаде една пчеларска книга да сложи Л.Радоевци и тем подобни в малкия си джоб, а и може да прослави държавата ако книгата му се разпространи из света.
Стига сте се заяждали с Ангелчо! Той е младо момче- кръвта му кипи и не я удържа!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Зимно време форума почва да изгрубява.
Ха ,сега вземи ,че обясни на колегите – Що е то вертикална структура на пчелното с–во ? /в отделна тема,за да не се разводни още повече тази.И само тя ли е ,или може и друго/. Че ,то от твоите писания в този форум получих херния от продължителен смях–цели 66 часа .Аз съм от тези с над 30 годишен стаж в отглеждането на пчели.Когато съм се занимавал с тях,ти си бил още във ВЛЮБЕНИТЕ ПОГЛЕДИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ .Не може да правиш такава уравниловка по твоето обкръжение от пчелари .Те може да не са експерти цялостно в пчеларството,но в отделни аспекти ,с които са се сблъсквали стотици пъти са ненадминати.Защо си мислиш че те са капсулирани–ни приемат ,ни предават.И преди теб имаше дърварски изказвания за пчеларите с повече стаж.Но на всекиму заслуженото.Т
Този пост е редактиран от Гогол; 02.01.2016 в 22:33. Причина: допълнение
Ама хич няма да си губя времето да обяснявам само ще чета и ще се смея. Както каза някой ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство. Хич не ме вълнува с колко години стаж си и колко тона мед вадиш. Болестите и синдрома на празния кошер ще ви морят дълго. да не говорим че меда пропит с химията за борене на акара.
Този пост е редактиран от vasilevsa; 03.01.2016 в 08:28.
А бе момче ,ти да не страдаш от Нарцисизъм ? То бива грандомания ,ама твоето клони към изродяване,да не използвам друга дума,започваща пак с и .Нашите кошерчета и тръвнички ще са болнички или празни от синдромчето,а твоето КОШЕРЧЕ ще е на припек на Слънчев бряг.Пък може и някой килограм морска сол,йодирана да ти изкара.Ти искаш да го вкараш в кондиция,а то.......Също като в поговорката–Викаш му ''Куме Иване,а той търчи за .............'' Ако наистина си прочел всичко за пчелите/невъзможно/,не можеш да го приложиш или провериш на практика със твоя нищожен стаж.А ти се впускаш в неща за които се иска технологично време за да се проверят практически.А то не е малко .Така че спри с дърленето,почини малко ,осмисли написаното досега от опонентите ти,изхвърли плявата .Ще имаш по –голяма полза.Не се впечатлявай от вдигнатото палче,като на гладиаторските игри.Понякога си е нашишкване,за повече сеир.Нищо лично,просто слезни на земята.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))