Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 47 от 72 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 461 до 470 от общо 718
    Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Едно предложение
    Ако Василевса няма пари да го финансираме да издаде една пчеларска книга да сложи Л.Радоевци и тем подобни в малкия си джоб, а и може да прослави държавата ако книгата му се разпространи из света.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Стига сте се заяждали с Ангелчо! Той е младо момче- кръвта му кипи и не я удържа!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Едно предложение
    Ако Василевса няма пари да го финансираме да издаде една пчеларска книга да сложи Л.Радоевци и тем подобни в малкия си джоб, а и може да прослави държавата ако книгата му се разпространи из света.
    Не се приема, поне аз не го приемам.Ами то има доста за финансиране по същата програма.Аз да не съм банка.

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Зимно време форума почва да изгрубява.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от roxterox Виж публикацията
    Зимно време форума почва да изгрубява.
    Не си прав, но все пак ако има нещо след зарезан ще се оправи.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    И какво от това. Аз лично познавам пчелари, с трийсет години стаж дето не знаят вертикалната структура на пчелното семейство.Това че гледат цял живот пчели по един и същи тертип да незначи че са експерти. Може да се занимаваш години с нещо без изобщо да вникваш в същината му.
    Ха ,сега вземи ,че обясни на колегите – Що е то вертикална структура на пчелното с–во ? /в отделна тема,за да не се разводни още повече тази.И само тя ли е ,или може и друго/. Че ,то от твоите писания в този форум получих херния от продължителен смях–цели 66 часа .Аз съм от тези с над 30 годишен стаж в отглеждането на пчели.Когато съм се занимавал с тях,ти си бил още във ВЛЮБЕНИТЕ ПОГЛЕДИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ .Не може да правиш такава уравниловка по твоето обкръжение от пчелари .Те може да не са експерти цялостно в пчеларството,но в отделни аспекти ,с които са се сблъсквали стотици пъти са ненадминати.Защо си мислиш че те са капсулирани–ни приемат ,ни предават.И преди теб имаше дърварски изказвания за пчеларите с повече стаж.Но на всекиму заслуженото.Т
    Този пост е редактиран от Гогол; 02.01.2016 в 22:33. Причина: допълнение

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ха ,сега вземи ,че обясни на колегите – Що е то вертикална структура на пчелното с–во ? /в отделна тема,за да не се разводни още повече тази.И само тя ли е ,или може и друго/. Че ,то от твоите писания в този форум получих херния от продължителен смях–цели 66 часа .Аз съм от тези с над 30 годишен стаж в отглеждането на пчели.Когато съм се занимавал с тях,ти си бил още във ВЛЮБЕНИТЕ ПОГЛЕДИ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ .Не може да правиш такава уравниловка по твоето обкръжение от пчелари .Те може да не са експерти цялостно в пчеларството,но в отделни аспекти ,с които са се сблъсквали стотици пъти са ненадминати.Защо си мислиш че те са капсулирани–ни приемат ,ни предават.И преди теб имаше дърварски изказвания за пчеларите с повече стаж.Но на всекиму заслуженото.Т
    Ама хич няма да си губя времето да обяснявам само ще чета и ще се смея. Както каза някой ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство. Хич не ме вълнува с колко години стаж си и колко тона мед вадиш. Болестите и синдрома на празния кошер ще ви морят дълго. да не говорим че меда пропит с химията за борене на акара.
    Този пост е редактиран от vasilevsa; 03.01.2016 в 08:28.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    ........... ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство.........
    Да не си селектирал японка която да лети до луната !?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ама хич няма да си губя времето да обяснявам само ще чета и ще се смея. Както каза някой ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство. Хич не ме вълнува с колко години стаж си и колко тона мед вадиш. Болестите и синдрома на празния кошер ще ви морят дълго.
    Някой пак се е нагълтал с фрази от статии като сврака с топли л...а. А те са: Русия се възползва от конкурентното си технологично превъзходство над САЩ.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Ама хич няма да си губя времето да обяснявам само ще чета и ще се смея. Както каза някой ще се възползвам от конкурентното си технологично превъзходство. Хич не ме вълнува с колко години стаж си и колко тона мед вадиш. Болестите и синдрома на празния кошер ще ви морят дълго.
    А бе момче ,ти да не страдаш от Нарцисизъм ? То бива грандомания ,ама твоето клони към изродяване,да не използвам друга дума,започваща пак с и .Нашите кошерчета и тръвнички ще са болнички или празни от синдромчето,а твоето КОШЕРЧЕ ще е на припек на Слънчев бряг.Пък може и някой килограм морска сол,йодирана да ти изкара.Ти искаш да го вкараш в кондиция,а то.......Също като в поговорката–Викаш му ''Куме Иване,а той търчи за .............'' Ако наистина си прочел всичко за пчелите/невъзможно/,не можеш да го приложиш или провериш на практика със твоя нищожен стаж.А ти се впускаш в неща за които се иска технологично време за да се проверят практически.А то не е малко .Така че спри с дърленето,почини малко ,осмисли написаното досега от опонентите ти,изхвърли плявата .Ще имаш по –голяма полза.Не се впечатлявай от вдигнатото палче,като на гладиаторските игри.Понякога си е нашишкване,за повече сеир.Нищо лично,просто слезни на земята.

Страница 47 от 72 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •