Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 164 от 677 ПърваПърва ... 64114154162163164165166174214264664 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,631 до 1,640 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз не съм преглеждал останалите, и да има пило и да няма, няма какво да направя да се оправят. Отворил съм ги от всякъде, ама като се задържа толкова време топло се подлъгаха някой, надявам се да не са всички. Миналата година не спираха с пилото и нямах нито един загинал кошер, до сега не съм има загинало семейство и ще ми е гадно, ама и това ще стане все някога, само да не е голям процента.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    До тук две грешки. Първата Атанасов я показа. За втората: Синтаксис е дял от граматиката, който разглежда строежа на изреченията. За отделните думи отговаря правописа
    Без лоши чувства
    През 94 г. по време на Световното по футбол, доста от запалянковците, пееха химна на България пред екрани, монитори, по улиците. Това че станахме четвърти ни помогна да си научим химна.

Същото се случва и в момента в нашият форум - Взаимно се учим на правопис, синтаксис, икономика, философия и още 61 дисциплини ....и по-малко на пчеларство... Само каква учебно-възрожденска атмосфера се създава, мани бегай . Дет съ вика развиваме се, извисяваме се и ставаме по-добри в "ученето на химна".
    Този пост е редактиран от Niki1313; 30.12.2015 в 23:48.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ники, виж сега последните мнения! Дотук 1629 пост има връзка с темата. И с останалите теми е така, много сме цапачите. Така е в цялата страна, както и във форума. Аз приемам тези отклонения като междучасия. Пък и Матеев щом е склонен понякога на отстъпки няма как. Аз научих и уча много неща от форума. Създадох много познанства. В дебрите му има ако не всичко, то поне 90%-та от всичко което е нужно за да съм успешен пчелар. Само че има и много плява.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    ... Явно трябва всеки новорегистриран да е завършил висше не само по пчеларство, за да се яви пред професорите. Щото май е навик и да почват с парцалите всеки новорегистриран...
    Дрън-дрън, ярина. Държането като ощипана мома точно в този форум не минава. По-добре ми повярвай, щото отдавна съм тук. С "изконното" за втори или трети път пробваш да се закачаш с мен. Лошо, че тръгваш неподготвен, иначе - с удоволствие. Имаме едно окумуш момче тука, дето трябва да го четеш много задълбочено, та той ни учи, че човек внимателно трябва да си подбира битките.
    Весело посрещане и на теб на Новата и по-здрави!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Само че има и много плява.
    .... и да не му се налага на човек да търси нещо конкретно

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Ники, виж сега последните мнения! Дотук 1629 пост има връзка с темата. И с останалите теми е така, много сме цапачите. Така е в цялата страна, както и във форума. Аз приемам тези отклонения като междучасия. Пък и Матеев щом е склонен понякога на отстъпки няма как. Аз научих и уча много неща от форума. Създадох много познанства. В дебрите му има ако не всичко, то поне 90%-та от всичко което е нужно за да съм успешен пчелар. Само че има и много плява.
    Бат Тянко, 570 мнения за 10 месеца. Колко от тях са по пчеларски въпроси и колко за разтягане на лакардии. Съгласен съм, че трябва да се олабва жилката, но някой път прекаляваме.

С най-добри намерения и весели празници.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ники, жилата я охлабвам в подходящите за целта теми! А именно за ракията и за манджата. Прав ли съм или съм крив?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Ники, жилата я охлабвам в подходящите за целта теми! А именно за ракията и за манджата. Прав ли съм или съм крив?

Прав си кривчо.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Дрън-дрън, ярина. Държането като ощипана мома точно в този форум не минава. По-добре ми повярвай, щото отдавна съм тук. С "изконното" за втори или трети път пробваш да се закачаш с мен. Лошо, че тръгваш неподготвен, иначе - с удоволствие. Имаме едно окумуш момче тука, дето трябва да го четеш много задълбочено, та той ни учи, че човек внимателно трябва да си подбира битките.
    Весело посрещане и на теб на Новата и по-здрави!
    Ама ти сериозно ли, пак да питам? Олее сега ще се появи оня с „потенциалите„ ама карай. Верно съм навитак да проверим кой на кого започна пръв да чепка вЪлната. Иначе си факир признавам ти. Оня ден питаш като по-голем новобранец и от мен как, защо, с какво, кога си местя кошерите и т.н. Сега вече си старото куче у сайтовете. Факир си. Искаш да ти споделят- да споделя: аз си надрапах шугата у сайта и разбрах, че революционерите против монопола ме изгубиха като клиент още в оверта. Другото като магазини, плодници, найлони, правопис, диалект, азбука вече са ми само за лигавене. А вервай ми много съм лигав. АЗ СПИРАМ ДО ТУК. За тебе не съм сигурен, ама карай. Ба да не каже човек, че му тежат кошерите. Па кво остава ако каже как си бичи сандъците, рамките или как си лее основите. баси чудото.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ама ти сериозно ли, пак да питам? Олее сега ще се появи оня с „потенциалите„ ама карай. Верно съм навитак да проверим кой на кого започна пръв да чепка вЪлната. Иначе си факир признавам ти. Оня ден питаш като по-голем новобранец и от мен как, защо, с какво, кога си местя кошерите и т.н. Сега вече си старото куче у сайтовете. Факир си. Искаш да ти споделят- да споделя: аз си надрапах шугата у сайта и разбрах, че революционерите против монопола ме изгубиха като клиент още в оверта. Другото като магазини, плодници, найлони, правопис, диалект, азбука вече са ми само за лигавене. А вервай ми много съм лигав. АЗ СПИРАМ ДО ТУК. За тебе не съм сигурен, ама карай. Ба да не каже човек, че му тежат кошерите. Па кво остава ако каже как си бичи сандъците, рамките или как си лее основите. баси чудото.
    Здравейте,

ВАЛЕНТИНЕ, недей да се впрягаш! Йорданов е "старо куче"! Най-малко нужда има от мен да го защитавам! Твоята позиция е прибързана! За да говориш (пишеш) така, според мен би трябвало да "познаваш човека срещу теб". За целта бих ти препоръчал да прочетеш няколко пъти, всички писания на Йорданов! Няколко пъти!
    Тогава ще ти стане ясно какво е искал да каже. Чета литература от 2000г. Форума почти от началото. Имам кошери с пчели от 2007г. Всичко което е споделил Йорданов е на база ОПИТ, никога няма да се подведеш, ако го послушаш за нещо! Задай си въпроса ти какъв опит имаш, и тогава.......... СИ ДРАПАЙ ШУГАТА У САЙТА!
    Съжалявам, но това ме подразни много! Това е обида към всички нас! Не смятам, че някой от регистриралите се във форума влизат за да си "драпат шугата"!

Поздрави, Г. Георгиев НИЩО ЛИЧНО!

P.S. Моля за извинение Йорданов, за това!

Страница 164 от 677 ПърваПърва ... 64114154162163164165166174214264664 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •