Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 31

Тема: Отводки

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Прочетох "ще продавам" и реших да попитам преди да съм те изпратил в "изповедалнята"!
    Обърках се нещо с израза'гол рой'.Ще продавам пчелни семейства,ако съм жив и здрав дотогава.Та кой в БГ продава отводки,освен майко производителите.Всички продават "малки пчелни семейства".Ааааа забравих,то може и аз да стана такъв производител.Вече има втора такава. :-) :-) :-) :-) :-)

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Обърках се нещо с израза'гол рой'.Ще продавам пчелни семейства,ако съм жив и здрав дотогава.Та кой в БГ продава отводки,освен майко производителите.Всички продават "малки пчелни семейства".Ааааа забравих,то може и аз да стана такъв производител.Вече има втора такава. :-) :-) :-) :-) :-)
    Лоша реклама си направи, първо не знаеш какво ще продаваш

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Петър84 Виж публикацията
    Лоша реклама си направи, първо не знаеш какво ще продаваш
    То зависи от клиента.Дали с рамки или без,ако му трябва пчелно семейство ще се договорим за нещо.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Отводките вървят някъде по 20лв рамката,само пчелите без питите колко трябва да струват? Към автора на темата като купува пчели с питите да гледа да не са черни,и да ги гледа с пчелар с практика.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Аз разсъждавам така. Килограм пчели са 10 000 пчели, за да ги произведеш са ти нужни около 1 килограм поленов заместител, около 15 литра сироп и около 30 дена. Може да се прибави печалба и пропуснати ползи ако не продадеш пчелите а ти носят мед.

-кило поленов заместител - 15 лева
    -15 литра сироп - 15 лева
    -30 дена - както знаем без пари

Около 50-60 лева за килограм пчели ми се струва прилична цена и то ако се продават в изгоден момент от годината.
    Винаги може по-добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •