Ето един чудесен пример за обратна връзка! Питахме- отговори. С разбран човек лесно се работи. Как да не го обичаш тоя човек!
Ето един чудесен пример за обратна връзка! Питахме- отговори. С разбран човек лесно се работи. Как да не го обичаш тоя човек!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Темата е за нуклеус от фибран, така че нека да не се отплесваме повече. Важното от последните постинги беше само едно - нуклеуса е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН и е редно да бъде част от ВСЯКА ЕДНА ПЧЕЛАРСКА ТЕХНОЛОГИЯ. И тъй като сега сме декември, единственото което можем да направим е да си изработим такива нуклеуси за следващия активен сезон. И аз точно това правя - бълвам в неусвест нуклеуси в дърводелския си цех, като разчетите ми са за всеки един съществуващ кошер да се сдобия с поне 2 нуклеуса, а ако може 2.5 - още по-добре.
Нещо повече - още от сега ги разкарвам по пчелините, защото по време на активния сезон няма да има време за тази операция (това вече съм го играл). Вижте как ги съхранявам, за да издържат през зимния сезон:
DSC09890.JPG
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))