Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 465

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ето един чудесен пример за обратна връзка! Питахме- отговори. С разбран човек лесно се работи. Как да не го обичаш тоя човек!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ето един чудесен пример за обратна връзка! Питахме- отговори. С разбран човек лесно се работи. Как да не го обичаш тоя човек!
    Чак да го обичам не е редно , но благорности за споделеното.Когато Матеев не пише ,форума замира - остава само спам.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Чак да го обичам не е редно , но благорности за споделеното.Когато Матеев не пише ,форума замира - остава само спам.
    Ха, ха, ха... и аз съм разбран, ама на мен не ми се радвате толкова. Ха, ха. Убавци сладки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ха, ха, ха... и аз съм разбран, ама на мен не ми се радвате толкова. Ха, ха. Убавци сладки.
    Ти си лош другар.Пак към спам ме тласкаш.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Темата е за нуклеус от фибран, така че нека да не се отплесваме повече. Важното от последните постинги беше само едно - нуклеуса е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН и е редно да бъде част от ВСЯКА ЕДНА ПЧЕЛАРСКА ТЕХНОЛОГИЯ. И тъй като сега сме декември, единственото което можем да направим е да си изработим такива нуклеуси за следващия активен сезон. И аз точно това правя - бълвам в неусвест нуклеуси в дърводелския си цех, като разчетите ми са за всеки един съществуващ кошер да се сдобия с поне 2 нуклеуса, а ако може 2.5 - още по-добре.

Нещо повече - още от сега ги разкарвам по пчелините, защото по време на активния сезон няма да има време за тази операция (това вече съм го играл). Вижте как ги съхранявам, за да издържат през зимния сезон:

DSC09890.JPG

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •