Ти, Дамянов, къде барабар с мъжете и ти?Хвани жена,излъжи я,че е единствена за теб,женитба,правиш две бързи атаки с подобаващ край и чак тогаз ми се пъни с твоите розови кошери.Твоето може да е грешка,но моето е вече грешка в системата.
Ти, Дамянов, къде барабар с мъжете и ти?Хвани жена,излъжи я,че е единствена за теб,женитба,правиш две бързи атаки с подобаващ край и чак тогаз ми се пъни с твоите розови кошери.Твоето може да е грешка,но моето е вече грешка в системата.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
После жена нямал. Ами как да я търси, като по цяла нощ ни трие простотиите! Давай на мен метлата! Аз ще изчистя, изгладя и сготвя. Като се върнете с момата- направо от вратата за ногата!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Наздраве! Пия но не се опивам! Пържолките свършиха, но аз не! Усмивки братя и сестри!
Може, да ти се връща! Всичко що почва с буквата б е за предпочитане- булки, билки, бутилки, бъчонки....Работи ти фантазията Слънчо. Нооо и с ръцете си сръчен!
Днес няма да се разминем с пържолките! Но много обичам и тази рецепта. Пълнена пуйка или пиле. Днес ще е пиле. Обезкостява се- махат се всички кости. Вътре се напълва с плънка от кисело зеле, ориз, кайма, стафиди,кисели краставички, подправки по собствено усмотрение и всичко което ви кефи също става! Може да сложите пържоли, кюфтета, кебапчета- стига шеги. Пече се до готовност и се консумира с обилно количество ресвератрол. С удоволствие и без мярка, най-добре от Бордо. Приятно прекарване на празниците ,ей и без глупости!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))