Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Няма време за чакане...обяда е готов по тази рецепта http://www.1001recepti.com/recipe/?r...nacheni-gnezda ,но яйцата трябва да се от е..на кокошка..
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение1902.jpg‎  

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    ....,но яйцата трябва да са от е..на кокошка..
    .............защото останалите са от пре ...ни кокошки ! Няма пълно щастие дори сред кокошките !

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Повлече крак ти!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Дамянов,с моята жена обирахме по 8 тона грозде в рамките на месец(само двамата).Любов голяма,дава крилааааа.Сега ако я закарам на лозето ще пита първо за надника...В твоя случай - га изкараш рекордно количество(квото там вадиш - восък ли е,мед ли е,восък с мед ли,не та знам) с приятелката,да знайш,че тя ще те погребва,га остареете.Аз моите жени много си ги обичам и не ги заменям дори и за един тон отпечатки.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Уважаеми колеги и колежки, честит празник. Не че имам нужда от повод, но с такъв ми е по сладка ракията. На таз годишната и слагам оценка 5. Салатата е руска. Мезето е пилешки дроб- сотиран с масълце и малко пикантина. На малкия има празничен бонус- порция шоколад. На всички пожелавам повече усмивки и охолен живот. Ха сега наздраве!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Това твойто е чудно! Но малко ще остане на стендбай, че не съм много по месото. След тия празници, напирам на постно вече.
    А в този твоя чуден гювеч, пробвал ли си да сложиш до пържолките ред сарми, парчета домашен суджук или луканка, и две три пушени пилешки бутчета?

Га тръгнеш към мене ще го хвърля във фурната и ще те чакам под асмата!!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Ти, Дамянов, къде барабар с мъжете и ти?Хвани жена,излъжи я,че е единствена за теб,женитба,правиш две бързи атаки с подобаващ край и чак тогаз ми се пъни с твоите розови кошери.Твоето може да е грешка,но моето е вече грешка в системата .
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    Ти, Дамянов, къде барабар с мъжете и ти?Хвани жена,излъжи я,че е единствена за теб,женитба,правиш две бързи атаки с подобаващ край и чак тогаз ми се пъни с твоите розови кошери.Твоето може да е грешка,но моето е вече грешка в системата .
    А...няма да се давам лесно. После ще има да правя сметки за памперси ли, за дървен материал ли, за лимонада ли...
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    После жена нямал. Ами как да я търси, като по цяла нощ ни трие простотиите! Давай на мен метлата! Аз ще изчистя, изгладя и сготвя. Като се върнете с момата- направо от вратата за ногата!

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •