Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 65

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Максим Тодоров Виж публикацията
    Аз нямам с какво да я снимам, ако някой друг я заснеме най вероятно ще я качи.
    Да се надявам да може някой да я заснеме .

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    Да се надявам да може някой да я заснеме .
    Ще се опитам да я запиша 1080p качество, но не съм сигурен дали ще издържи батерията на телефона.
    1 мин видео е около 200МБ, а 1 час е около 11GB. Ще кача видеото тази вечер, но качването и обработката ще отнеме около 1 час.

Поне още 1 човек ще записва и ще гледаме да се центрираме на добро място. Дори и да ми падне батерията, то ще имате цялото видео от друг колега.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Дори и да ми падне батерията,...
    Не си ли се оборудвал с "резервно електричество"...?!?

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...00+mah&imgrc=_

Наблюдател
    Регистриран
    18.01.2015
    Малко разочароващо, Софрон имаше планирана лекция и в София, но е бил възпрепядстван и не се състоя, много се надявах на видео на тази от Варна, но уви.
    Въпреки това аудио записа е с добро качество и на 95% може да се разбере това което лектора се опитва да разкаже. Единственото важно което не може да се разбере само от аудио записа, а то трявва да се види нагледно е това как ротира корпуса и магазините.Ако имате желание това може да се види на неговата лекция от 2013година.

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    Сваляй лекцията му, че току виж може да поиска да бъде изтрита.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от AleksandarS Виж публикацията
    Малко разочароващо, Софрон имаше планирана лекция и в София, но е бил възпрепядстван и не се състоя, много се надявах на видео на тази от Варна, но уви.
    Въпреки това аудио записа е с добро качество и на 95% може да се разбере това което лектора се опитва да разкаже. Единственото важно което не може да се разбере само от аудио записа, а то трявва да се види нагледно е това как ротира корпуса и магазините.Ако имате желание това може да се види на неговата лекция от 2013година.
    Не приемай всичко казано за чиста монета. Има един куп подробности, които се премълчават. Новото което чух от него е, че нозевита спира да работи при тях. За съжаление никой не попита къде и как прави изследванията за спорите.
    Направи ми впечатление и увеличените третирания за акар... амитраз, тимол, кумафос пролет и есен, после рамките в отводки и на пазара.
    Винаги може по-добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Е тук ме хвана.. остава си долу плодника а над него магазините... къде да мести, нали това е в период на паша.....

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Не ме разбра 2-я корпус с 4-те рамки който са със отворено пило на коя позиция го слага и минава след 2ч да вземе рамките с млада пчела.То е ясно че основния корпус си остава най отдолу.
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    Не ме разбра 2-я корпус с 4-те рамки който са със отворено пило на коя позиция го слага и минава след 2ч да вземе рамките с млада пчела.То е ясно че основния корпус си остава най отдолу.
    Рамките си ги взима със корпуса и им придава млади майки.Стария кошер си остава-ЛР+3 магазина.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Варненски
    Над плодника от където е извадил четирите рамки с пило поставя хр и корпус с извадените рамки.
    Поне аз така разбрах.
    Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •