Ще се опитам да я запиша 1080p качество, но не съм сигурен дали ще издържи батерията на телефона.
1 мин видео е около 200МБ, а 1 час е около 11GB. Ще кача видеото тази вечер, но качването и обработката ще отнеме около 1 час.
Поне още 1 човек ще записва и ще гледаме да се центрираме на добро място. Дори и да ми падне батерията, то ще имате цялото видео от друг колега.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Не си ли се оборудвал с "резервно електричество"...?!?
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...00+mah&imgrc=_
Малко разочароващо, Софрон имаше планирана лекция и в София, но е бил възпрепядстван и не се състоя, много се надявах на видео на тази от Варна, но уви.
Въпреки това аудио записа е с добро качество и на 95% може да се разбере това което лектора се опитва да разкаже. Единственото важно което не може да се разбере само от аудио записа, а то трявва да се види нагледно е това как ротира корпуса и магазините.Ако имате желание това може да се види на неговата лекция от 2013година.
Сваляй лекцията му, че току виж може да поиска да бъде изтрита.
Не приемай всичко казано за чиста монета. Има един куп подробности, които се премълчават. Новото което чух от него е, че нозевита спира да работи при тях. За съжаление никой не попита къде и как прави изследванията за спорите.
Направи ми впечатление и увеличените третирания за акар... амитраз, тимол, кумафос пролет и есен, после рамките в отводки и на пазара.
Винаги може по-добре.
Е тук ме хвана.. остава си долу плодника а над него магазините... къде да мести, нали това е в период на паша.....
Не ме разбра 2-я корпус с 4-те рамки който са със отворено пило на коя позиция го слага и минава след 2ч да вземе рамките с млада пчела.То е ясно че основния корпус си остава най отдолу.
Милен Михов
Над плодника от където е извадил четирите рамки с пило поставя хр и корпус с извадените рамки.
Поне аз така разбрах.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))