Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 60

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Ако може в Болести и неприятели по пчелите , ВСЯКА болест или неприятел да е в своя категория.
    Така като отворя примерно Восъчен молец и да излизат под него всички теми свързани с восъчния молец.
    Акар
    Нозема
    .....и т.н.

Така като отвориш един проблем и намираш всички решения подредени, а не ровиш из тъмните дълбини на форума
    Отварям акар и подреждам всички теми свързани с акара в неговата си категория. Мисля, че много добре ще стане
    Виждам, че си ги направил важни, но нека да е по-категоризирано, а аз ще им намеря местата на темите.
    Добре, ще го направя, но за най-важните болести и неприятели, иначе списъка ще стане 100 позиции. За които болести няма подраздел, нека темите да стоят в основния раздел, както е сега.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Добре, че го направя, но за най-важните болести и неприятели, иначе списъка ще стане 100 позиции. За които болести няма подраздел, нека темите да стоят в основния раздел, както е сега.
    Ударихме го на чат

Да, говорим за най-значимите. Като си готов с Болести и неприятели по пчелите, аз ще вкарам всички болести по разделите им. Екзотичните болести, можем да ги вкараме в ДРУГИ.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •