Абе не знам, колко бяхме на пчеларския протест ? Но на ракиения ще бутнем европарламента от раз!
Абе не знам, колко бяхме на пчеларския протест ? Но на ракиения ще бутнем европарламента от раз!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И аз не споря, само дебатираме-спокойййно не се заяждам. Ще кажа аз как се снабдявам с бурета. Имам приятел, който е технолог в завод за вино. Когато управата реши да бракува бурета ми взима . От бяло вино за ракията, защото ако е червено цвета е като конячен. Цената е много добра, а той ми избира най-хубавите. Сегашното ми буре е с печат от2003 година, а е доста сносно.
Бате Венци, това не е сироп за гърлобол. Това е шотландска шльокавица- модераторски мехлем. С него се лекуват от простотиите, дето им ги стоварвам на главата. Ами да ти кажа тя и мойта е убава, ама твойта е по-отлежала.
Хайде сега да споделя една перфектна зимна салатка за качествена ракййка.
Салата с ряпа на Бат Тянко.
Избирам от всичките видове ряпа в магазина. Настъргвам я и посолявам да престои 20 минути. Добавям един голям настърган морков. И един стрък ситно нарязан праз лук. После изтисквам всичкия сок. След това овкусявам със сол, зехтин, оцет. След много качествено разбъркване отгоре поръсвам с едро смлян лют червен пипер. Може да се сложи лимонов сок и оцет от нар. После само пиячи да има и сговорна дружина. Наздраве приятели!
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))