Ха-ха ..... другото име на тунелното зрение е КОН С КАПАЦИ ....... Специално по тази тема всички сме такива, така че забележката на Marko е правилна .....
Иначе ако беше попитал чичко Гугъл, той щеше да ти отговори: http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%...BD%D0%B8%D0%B5
Поради периферното зрение на горестоящите се налага тук по места да се проявява тунелно зрение или както казва Матеев, колегите ще се чувстват като коне с капаци сред бурените които се свеждат от горе. Просто седя и си представям какъв хаос ще се получава. Арендатори насам, пчелари натам, ветеринари, кметове, секретарки, трактори, ремаркета.............селяни с лопати, мотики. Апокалипсис.![]()
Съгласен съм с Искрен.В началото писах,че арендаторите ще ни дадат каквото решат/засега 10 лв/на кошер за една паша.Ще стане както с продажбите на мед.Някой ще пишат да се държи висока цена,а други ще подпишат за по-малко пари и след това ще пишат колко глупави са били тези който не са вземали нищо.Ние сме никой и на никой не му пука за нас.Всеки ще се оправя както може и който успее ще осмива неуспелите/тази великолепна българска черта/.
http://www.dailypress.bg/%D0%BC%D0%B...%D0%B8-%D0%B4/
Май, тука се крие истината към някой неща, как и защо се правят...?!?
Иначе ако това с арендаторите наистина се случи, ще се наложи да отворим специална тема ЦЕНА НА ПЧЕЛООПРАШВАНЕТО. И от сега мога да ви кажа с какво ще се напълнят първите 50 страници от темата. Ще се напълнят с конфликтни постинги и обиди, обвинения, че някой е подписал евтин договор, обвинения, че някой манипулира цената в полза на арендаторите, и всякакви подобни. Ще стане същото като в ЦЕНАТА НА МЕДА и най-накрая ще се стигне до там, че никой няма да посмее да публикува истинската цена, на която пчелоопрашва.
Може би съм кон с капаци, не споря...
Но като цяло, това е една платформа чрез която пчелари и фермери правят бизнес, а държавата е видяла възможност също да направи малко пари чрез комисионни, освен това и да създаде специален фонд където от всяка сделка влизат средства и се използват за различни пчеларски програми или научни изследвания свързани с пчеларството...
Дори мисля че е във възможностите и на Матеев да направи подобна платформа, и дори може да е малко по разширена не само за опрашване, а защо не парите от комисионна да отиват директно в КБП и да се използват било за издръжката му, било за отваряне на фонд за подпомагане, научни изследвания и т.н. ... аз лично не виждам нищо лошо в това....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))