Здравейте,

Защо имам чувството, "че слагаме каруцата пред коня". Прочетох "внимателно" каквото намерих по въпроса.
Става въпрос за БЕНЕФИЦИЕНТИ т.е. според мен НЯМА задължителен характер, арендаторите няма да се юрнат да си създават "проблеми". Ако желае може да си направи труда да подаде необходимите документи. Не може да се радваме, и да потриваме доволно ръце за нещо което е още в състояние на "мъглявина"!
Дали някой от нас може да каже колко арендатори ще се възползват от предоставената възможност. Замисъла е за подпомагане на биоразнообразието, да може пчелите ни да събират по разнообразен прашец. В един момент се зарадвах, най после от МЗХ-то се сетиха за нас, но уви!

Другото което ми направи впечатление е защо, как е определена тази цифра от 143 евро за хектар. При желание всеки може да го прочете в темата.
Бих го извадил и сложил тук, но за съжаление нямам необходимите познания по въпроса.

До колкото разбирам по въпроса все още се работи, и обсъжда......... дали КБП не може да излезе пред м-вото със становище? Г-н Матеев доста добре е вникнал във темата, напипал е проблемните места.

Поздрави, Г. Георгиев