Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 13

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Емко Виж публикацията
    Форума е страхотен и има страшно разнообразни и полезни съвети... Като в дамска чанта е ...ИМА ВСИЧКО...
    ... всичко друго освен РЕД!!!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    ... всичко друго освен РЕД!!!
    След като критикуваш, много ми е любопитно как ти си представяш РЕДА ВЪВ ФОРУМА. Защото не е редно човек да критикува, когато няма РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА. Та разкажи ми за твоята концепция за РЕД ВЪВ ФОРУМА, но отвори отделна тема, за да не спамим в тази.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    След като критикуваш, много ми е любопитно как ти си представяш РЕДА ВЪВ ФОРУМА. Защото не е редно човек да критикува, когато няма РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА. Та разкажи ми за твоята концепция за РЕД ВЪВ ФОРУМА, но отвори отделна тема, за да не спамим в тази.
    Очаквах такава реакция Цялата приказка за дамската чанта е, че в нея има всичко друго освен ред. Аз просто продължих мисълта Ама май гузен негонен бяга Не приемай нещата толкова на сериозно. Безредието във форума идва от това, че НЕ СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА (на форума) А модераторите са безсилни от количеството спам. Почти всяка тема в един момент се превръща в говорилня и се започват едни спорове не от компетентност, а ей така за спорта. Никой няма полза от подобни дърляници, най малко новодошлите съфорумци. Това прави лошо впечатлене на всеки новопостъпил. На никой не му се чете цяла тема, тъй като истинското СЪДЪРЖАНИЕ в нея е по-малко от 50%, а в някои теми е дори по-малко. Така се губи положителната нагласа на много пчелари с огромен опит, които не желаят да посещават форума именно заради това (аз лично познавам много такива). Може би метлата на Дамянов трябва да е по-голяма или направо да вади секирата...
    Та моят упрек е към тези, които НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА. От там нататък всичко е добросъвестност. Аз лично гледам, когато не мога да помогна, поне да не преча.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •