Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Няма да коментирам, кьопавото нечие модератостване в последно време, но това да си качиш електронният бележник/визитник он-лайн, за да ти е винаги под ръка, не е никак лошо като идея(поредната гениалност след цопването на метла като маркер на "обработена"/прочетена тема), особенно ако е в заключена тема, където никой няма да ти "спами"...
    Ако имаше "добри" намерения да свършиш наистина нещо всеобщо полезно, да беше направил едно по-задълбочено проучване от отварянето на няколко пчеларски вестника, или да беше отворил отделна тема където до помолиш хората да публикуват това-онавя, а ти като ти е мерак да го обобщиш!!!
    Цели 6-7 производители на "дървения" - в цяла България, че то има села в Родопите където са повече на брой, а и в Северна България да не говорим колко още има и като брой фирми, а и такива с по-голям производствен капацитет...
    За пласмасата - ясно ни е че ти си с кръгли хранилки и са ти може би слабост или любими, но къде са Пчелина Шумен, Царевец пласт - Добрич или пък Индустриал пласт - Казънлък...
    За "химията" да не говорим?!? - Химснаб(че са и няколко), Рай-Хим Пловдив, Химснаб Нари Пловдив... а гаранция има сигурно и още една дозина други!!!
    От крепежите много не разбирам и забележки нямам, освен да добавиш и Жити - но производители на тенекии из България има доволно, и в Шумен има и в Разград(край Разград) поне още един или двама, Гуркуво, Габрово... За мрежа има един мангал/ром от Катуница(не е цар Киро) - а, сетих се Вальо мрежаре се казва и е от съседното село Ягодово...
    За видеонаблюдението виж погледни клиповете от Плевен 2015 имаше една много интересна презентация по въпроса...
    Тъй като си тръгнал да отваряш стр. дай и за храни, и за захар, и за пчеласка техника и оборудване, и за складова техника, и лаборатории, и пчеларски магазини по градовете, и специализирани книжарници/магазини за пчеларска литература, и за медоносна растителност и тъй докато стигнеш до търговци на пчелни семейства, пчелни майки, че и чак до пчеларски учени/лектори(тях поне съм сигурен, че по-ги рзабираш...)!!!

п.п. А, основите изпуснах, сигурно има и още...

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Няма да коментирам, кьопавото нечие модератостване в последно време, но това да си качиш електронният бележник/визитник он-лайн, за да ти е винаги под ръка, не е никак лошо като идея(поредната гениалност след цопването на метла като маркер на "обработена"/прочетена тема), особенно ако е в заключена тема, където никой няма да ти "спами"...
    Ако имаше "добри" намерения да свършиш наистина нещо всеобщо полезно, да беше направил едно по-задълбочено проучване от отварянето на няколко пчеларски вестника, или да беше отворил отделна тема където до помолиш хората да публикуват това-онавя, а ти като ти е мерак да го обобщиш!!!
    Цели 6-7 производители на "дървения" - в цяла България, че то има села в Родопите където са повече на брой, а и в Северна България да не говорим колко още има и като брой фирми, а и такива с по-голям производствен капацитет...
    За пласмасата - ясно ни е че ти си с кръгли хранилки и са ти може би слабост или любими, но къде са Пчелина Шумен, Царевец пласт - Добрич или пък Индустриал пласт - Казънлък...
    За "химията" да не говорим?!? - Химснаб(че са и няколко), Рай-Хим Пловдив, Химснаб Нари Пловдив... а гаранция има сигурно и още една дозина други!!!
    От крепежите много не разбирам и забележки нямам, освен да добавиш и Жити - но производители на тенекии из България има доволно, и в Шумен има и в Разград(край Разград) поне още един или двама, Гуркуво, Габрово... За мрежа има един мангал/ром от Катуница(не е цар Киро) - а, сетих се Вальо мрежаре се казва и е от съседното село Ягодово...
    За видеонаблюдението виж погледни клиповете от Плевен 2015 имаше една много интересна презентация по въпроса...
    Тъй като си тръгнал да отваряш стр. дай и за храни, и за захар, и за пчеласка техника и оборудване, и за складова техника, и лаборатории, и пчеларски магазини по градовете, и специализирани книжарници/магазини за пчеларска литература, и за медоносна растителност и тъй докато стигнеш до търговци на пчелни семейства, пчелни майки, че и чак до пчеларски учени/лектори(тях поне съм сигурен, че по-ги рзабираш...)!!!

п.п. А, основите изпуснах, сигурно има и още...

1. Имам 99% от контактите си на телефона, а визитника ми е на хартия и в 2-3 от имейлите ми. Не ми трябва изобщо да е във форума и дори една част от контактите ми ще лисват от списъка.
    2. Темата е заключена за да няма коментари за или против производителите или търговците, а това да става на чисто в другите теми(където им е мястото). Точно така искат масата от колеги да е подредено. Чисто, точно и ясно!
    3. Има 6-7 производителя на дървения, защото ми беше най-лесно да им внеса контактатите и да започна създаването на визитника.
    4. Да, с кръгли хранилки съм, но не са ми слабост и НЕ Е ВАЖНО. Отгоре на всичко са точно на Царавец пласт!!!
    5. Химия - Дори не съм си правил труда да изброя тези, който ми идват на ум. А има още няколко, за които знаят само 2-ма пчелари(аз и още един, който предпочитам да не намесвам), а се занимават с много специализирана химия.
    6. Метали - не съм си правил труда и дори не съм вкарал тези, които могат да предложат добри цени. Точно на тема метали...нямаш шанс! - заяждай се за нещо друго.
    7. Видеонаблюдение - не съм си правил труда да изброявам, ТSC-1 ме пита преди няколко дни дали ще вкарвам други фирми и можеш да го питаш.
    8. ТОВА Е САМО С ЦЕЛ ДА МИ Е ПО-ЛЕСНО ДА ГИ КАТЕГОРИЗИРАМ. Внасянето на производители и търговци, все още не е започнало!!!
    9. Питай Корчев, че поне на него може би имаш вяра. Вчера ми пусна контакти и му казах, че тези в списъка са с цел да ми е по-лесно да категоризирам и да направя облика. Знаеш ли каква лудница е 100 човека да ти пишат и всеки да иска да му вкараш фирмата?!?! Изключиш си скайпа и фейса, защото не ме оставят да свърша работата.
    10. Помисли си хубаво дали това твоето е нормално отношение.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    В чата някои съобщения излизат с null.
    Пишеш нещо, а другата страна получава само "null"
    С въпросителните беше забавно, защото хвърляш боб, но с това null хич нямаме шанс
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Раздела За форума, постоянно стои като непрочетен след промените.

Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Раздела За форума, постоянно стои като непрочетен след промените.
    Нищо не се е променило. Явно няма значение.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Нищо не се е променило. Явно няма значение.
    При мене го няма този проблем. Кои теми се виждат като прочетени и кои - не, са персонални записи в базата данни за всеки един портребител поотделно. Изберете от менюто "Маркирай всички теми като прочетени" и така ще се зачисти личната ви история какво сте чели и какво - не.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Г-н Матеев,искам да попитам за обявите във видео чата.Безплатни ли са там?
    И обяви за бартер заплащат ли се?
    Благодаря ви предварително.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Г-н Матеев,искам да попитам за обявите във видео чата.Безплатни ли са там?
    И обяви за бартер заплащат ли се?
    Благодаря ви предварително.
    Всички обяви са напълно безплатни, поне в местата и сайтовете, които аз контролирам.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тоа форум на умиране ли отива. Ерор- мерор-15 потребители и 20 гости.
    Форума се радва на небивала популярност, дори и през нощта. Единствените моменти от време с малко посетители са тогава, когато се рестартира сървъра на форума. Това се прави периодично заради ъпдейти по компютъра. Също така има настройка за автоматично рестартиране на IIS (Internet Information Services) веднъж на всеки 3 часа, но това отнема само по секунда-две и едва ли някой от вас го е забелязвал досега. Ако ти случайно си го забелязал, значи си голям късметлия, и ти препоръчвам да отидеш да си пуснеш фиш от тотото.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Форума е супер, писал съм го и преди.Нещо ми спече чата и не отваряше страници, но проблема сигурно е в моя телевизор.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •