Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 15 от 87 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 141 до 150 от общо 861
    Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Докато системата работеше, работеше и този баланс между свобода и сигурност. Сега системата е друга, респективно друг е баланса. PS. Ако четенето на дълги постинги със сложни думи те затруднява - не ги чети! Това може сериозно да увреди малкото останали здрави мозъчни гънки в мозъка и да предизвика загуба на равновесие, световъртеж и гадене.
    И колко време поработи системата. Чърчил е казал, че комунизма свършва, когато свършат чуждите пари. Когато са ни окупирали руснаците България е имала шестата най-силна икономика в Европа. За 45 години парите свършиха и системата рухна (реално парите са свършили много по-бързо, но това е друга тема). В Русия комунизма е просъществувал по-дълго само заради природните им богатсва под земята, които продават на враговете. Като им се вдигне цената почват да дрънкат оръжие и да се правят на велики. Като им падне цената - глад и мизерия. Спрат ли да им ги купуват - GAME OVER.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    И колко време поработи системата. Чърчил е казал, че комунизма свършва, когато свършат чуждите пари. Когато са ни окупирали руснаците България е имала шестата най-силна икономика в Европа. За 45 години парите свършиха и системата рухна (реално парите са свършили много по-бързо, но това е друга тема). В Русия комунизма е просъществувал по-дълго само заради природните им богатсва под земята, които продават на враговете. Като им се вдигне цената почват да дрънкат оръжие и да се правят на велики. Като им падне цената - глад и мизерия. Спрат ли да им ги купуват - GAME OVER.
    Факт е! Спор няма. Спора е за свободата и нейния баланс. Всъщност истината е проста - най-свободен е този, който държи най-дебелата и дълга тояга. Още Сервантес го е казал: "Свободата Санчо е на върха на моето копие!"
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    "България е имала шестата най-силна икономика в Европа"!!!!!!!!!!!!!!!!...да не е печатна грешка нещо?........66-тата по-правдоподобна ми звучи...или 6-тата на Балканите да не е??

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Да.Българският лев е бил желана валута,макар и за кратко....

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Да.Българският лев е бил желана валута,макар и за кратко....
    Да , но през 1908 .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    [QUOTE=Илиев;77046]"България е имала шестата най-силна икономика в Европа"!!!!!!!!!!!!!!!!...да не е печатна грешка нещо?........66-тата по-правдоподобна ми звучи...или 6-тата на Балканите да не е??[/QUOTE

1939 България е на предпоследно място в Европа !?!? След нас е Албания.
    Сега сме последни.
    Изводите са ваши.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    През 1934 е създадена Балканската Антанта .
    Всички наши съседи против България.
    Един съюзник - Албания.
    Изводи си правете .
    Влязохте ми в кръвната група .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    .

Влязохте ми в кръвната група .
    КПСС -БКП ,КПСС- БКП КПСС-БКП ..........УРАааааааа!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    КПСС -БКП ,КПСС- БКП КПСС-БКП ..........УРАааааааа!

Аз съм българин ! Това го запомни Атанасов .

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    [QUOTE=delta.e;77053]
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    "България е имала шестата най-силна икономика в Европа"!!!!!!!!!!!!!!!!...да не е печатна грешка нещо?........66-тата по-правдоподобна ми звучи...или 6-тата на Балканите да не е??[/QUOTE

1939 България е на предпоследно място в Европа !?!? След нас е Албания.
    Сега сме последни.
    Изводите са ваши.

Който е чел стопанска история на България знае,че за периода 1912(Балканската война) и Първата световна война(1917-1918г.)България,въпреки,че 90% от работещото мъжко население е било мобилизирано заради войните,сме имали ръст в основни отрасли като земеделие и селско стопанство.Това са исторически факти.И наистина сме учили на земеделие силни аграрни страни като Холандия примерно.Но впоследствие комунистите решават,че ни е по-изгодно да се превърнем от аграрна в промишлена страна,внасяйки суровина от Русия ....
    Мисълта ми беше,че нещата се влошават след 80-те години,дори и по време на комунизма сме имали доста добра икономика......
    В момента обаче разрухата е пълна в почти всички отрасли,а и нещата не виждам как ще се променят,като индикациите са за пълен застой.

Страница 15 от 87 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •