Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 10 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 100
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    ...ЩЩД на ЕС !
    Радистите си личат от далече, а другите се шашкат какво си написал ....

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Чудя се,след като медът изхвърчи от рамката и полепне по старата поцинкована ламарина,какво се случва?Според мен,първия полепнал мед създава фон по ламарината,а следващия се отича.Затова след центрофугиране медът продължава да се отича поне още денонощие.Не може всичкия мед да контактува със метала.Нима,медът изцентрофугиран в алпака,но от магазинна рамка и рамка в която е отглеждано пило,е еднакъв?...Май много хора не са виждали как се дуи овца или коза и какво се случва във ведрото....Аз не казвам "майната и на хигиената",но си мисля,че не всички директиви са здравословни.....

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Чудя се,след като медът изхвърчи от рамката и полепне по старата поцинкована ламарина,какво се случва?Според мен,първия полепнал мед създава фон по ламарината,а следващия се отича.Затова след центрофугиране медът продължава да се отича поне още денонощие.Не може всичкия мед да контактува със метала.Нима,медът изцентрофугиран в алпака,но от магазинна рамка и рамка в която е отглеждано пило,е еднакъв?...Май много хора не са виждали как се дуи овца или коза и какво се случва във ведрото....Аз не казвам "майната и на хигиената",но си мисля,че не всички директиви са здравословни.....
    Тази година купих 20 метални винтови капачки,от магазин в които се продават прахове за пране.Някои от капачките ги изварявах 2-3пъти във вряла вода,но пак си меришеха,на прах.Намазах ги с тънак слои мед,меризмата изчезна.Никои не е казал че трябва да се ползват ръждясали центрофуги,стари да но пот държани.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Само искам да кажа че има, едновремешни цетрофуги от неръждавейка. Чувал съм че има и от обиковенна ламарина.
    При положение, че се продават на едни и същи цени, само глупак би предпочел ръждясалата (освен ако не му я подарят, но там вече се попада в друга категория).
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Петър84 Виж публикацията
    .Някои от капачките ги изварявах 2-3пъти във вряла вода,но пак си меришеха,.
    Колега ,извинявай ама за два лева направо си се объхтал.Можеше да ги върнеш.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Аз съм мотострелкови .
    Който , не разбира има неписани правила .

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    ЩЩД на ЕС !
    Къде са модераторите да сгълчат колегата за използването на нецензурни думи....
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov Виж публикацията
    Къде са модераторите да сгълчат колегата за използването на нецензурни думи....
    --.- --.- -..
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Добре де - никой ли не посмя да каже, че ЩЩД означава МАМА ТИ - игра на точки и тирета от морзовата азбука на пияни радисти. Това го знаят всички радисти, които обикновенно завършват всяко едно предаване с тази идиома.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Добре де - никой ли не посмя да каже, че ЩЩД означава МАМА ТИ - игра на точки и тирета от морзовата азбука на пияни радисти. Това го знаят всички радисти, които обикновенно завършват всяко едно предаване с тази идиома.
    Сега уж ще се опитват да връщат казармата
    Горките...така и не осъзнаха, че клавиатурата е по-силна от малкото момче и дебелака.
    Но...държавата не търси хора, които да я защитават, а мишени за врага.
    Има държави с ОГРОМНА виртуална армия, а една от тях ни е съседка.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 4 от 10 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •