Добре де - никой ли не посмя да каже, че ЩЩД означава МАМА ТИ - игра на точки и тирета от морзовата азбука на пияни радисти. Това го знаят всички радисти, които обикновенно завършват всяко едно предаване с тази идиома.
Добре де - никой ли не посмя да каже, че ЩЩД означава МАМА ТИ - игра на точки и тирета от морзовата азбука на пияни радисти. Това го знаят всички радисти, които обикновенно завършват всяко едно предаване с тази идиома.
Сега уж ще се опитват да връщат казармата
Горките...така и не осъзнаха, че клавиатурата е по-силна от малкото момче и дебелака.
Но...държавата не търси хора, които да я защитават, а мишени за врага.
Има държави с ОГРОМНА виртуална армия, а една от тях ни е съседка.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Оценявам отговорите на всички Ви! Благодаря за спама, за хейтването, тиганите, рибата и подобни! Благодаря наГогол , че все пак насърчи търсенето ми.
Между другото, 200лв за някои хора са пари. Ако има вариант, в който да ги спестя ще го направя... Центрофугата на дядо Ви сигурно е била роботизирана... Все едно...
Направи си сам не означава лоша хигиена... или поне не винаги.
Бъдеща колежке ydim, не се разочаровай от списването на колегите–професионалисти. Те не са свикнали да си правят инвентара и пособията.Те просто си ги купуват –имат финикийски знаци,по–лесно е,всичко е марково .А и нещата опират и до известна сръчност.Който я няма –купува одма.Професионалистите са 99,98 % във форума,а хоби–пчеларите като нас–0,02 % .От тях има единици които си правят кошерите ,рамките и другите принадлежности и се опитаха да споделят ,но бързо им подрязоха крилете и те спряха да споделят.Не им обръщай такова внимание и за март подготви поне 20 сковани и обтелени рамки,нож и вилица за разпечатване,основи ,рамкоповдигач,було,пушалк и много кураж.Прочети всичко в темите ''Направи си сам'' ,не само тук.Ще намериш доста неща които са по– необходими на първо време от центрофугата.Не преставай да посещаваш форума,има и полезна страна.Това е от мен,ако намеря нещо ще ти го изпратя . .
Много съм признателна на всеки помогнал.. Почвам с центрофугата, тъй като ми се вижда най-сложна и тъй като ангажирам и други хора ще отнеме повече време... Ако споделите някакви известни на Вас минуси в самоделките няма да е лошо, за да гиимам в предвид и да пробвам да ги пропусна
![]()
Що пък да не минете и без центрофуга така ще си спестите едни разходи, вашите пчели може да пълнят меда направо в бурканитеи това не е шега.Това ще бъде едно бижу към градинката ,което ще показвате на своите приятели и не говоря за новото чудо за ,което има специална тема.
Имаш чудесна идея, а дали ще успея да ги дресирам да затварят и капачките...., а като се замисля може и някоя друга работа да им намеря.
Не виждам нищо лошо в направи си сам....Стига да го правиш с желание... Тогава нещата се случватНе става въпрос да няма никакви разходи.... то това е непостижимо, инвестицията трябва да е разумна, особено, ако ще е хоби... Дала съм си сметка какво и колко мога да вложа... всичко което надхвърля разумното (според моя джоб) е залитане, което не е оправдано... поне според мен
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Аз , харесвам Българските домашни продукти .
Не ме интересува ЕС .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))