Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 122 от 127 ПърваПърва ... 2272112120121122123124 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,211 до 1,220 от общо 1262
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    НЯКОЛКО СТРАНИЦИ НАЗАД НЯМА НИТО ЕДНА АКТУАЛНА НОВИНА.
    Може ли някой да почисти?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията

Можем но като го направим и веднага някой се изказва Що ми триете постовете... форума такъв, модераторите онакива....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    От тази тема можем да извадим мнения и да ги разхвърляме по другите. Това което остане отива в коша или в някоя СПАМ тема. Няколко дни ще почивам активно и ще ги започна.

Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Можем но като го направим и веднага някой се изказва Що ми триете постовете... форума такъв, модераторите онакива....
    Триенето е много лесно, оправянето на някоя голяма тема е ужаса. Докато не го видят, няма да го разберат
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Добре де уважаеми модератори не я разчиствайте ама поне пускайте предупреждения за спиране на спама. Не само, че не го правите ами активно спамите. Няколко спамчета не са проблем ама няколко страници са .......

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Добре де уважаеми модератори не я разчиствайте ама поне пускайте предупреждения за спиране на спама. Не само, че не го правите ами активно спамите. Няколко спамчета не са проблем ама няколко страници са .......
    Имай търпение ве колега.Погледни нагоре и ще видиш ,че Дамянов ще разчиства през следващите дни.И не го юркай ,просто си чети профи темите ,пропускай спама.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Аааа, тука спам няма : тука са само "Актуални ..........! Абе ,според гледната точка ! То и без това форума няма да стане "Александрийската библиотека" дори Матеев да я направи в електронен вид ! Пишете бавно ,четете бързо ,това му е цаката..........................

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Аааа, тука спам няма : тука са само "Актуални ..........! Абе ,според гледната точка ! То и без това форума няма да стане "Александрийската библиотека" дори Матеев да я направи в електронен вид ! Пишете бавно ,четете бързо ,това му е цаката..........................
    Името на темата е Актуални новини, а не пчеларски новини. Всички сме по темата
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Форума е такъв, какъвто вие самите си го направите. Модераторите се опитват да въведат накакъв ред поне малко от малко, но не забравяйте, че те не са ви роби. Модерирането е на доброволни начала, и се прави само когато някой модератор има време и желание да благоволи да забърсва лайната след вас. Ако обаче много осирате различните теми, не се сърдете, че модераторите не насмогват да почистват. От мене помощ не чакайте - напоследък аз съм претоварен с други задачи, така че каквото модераторите решат да направят, това ще бъде и облика на форума.

Ако искате във форума да има по-малко спам, ами не спамете. Не се опитвайте да си го изкарвате на модераторите. Ако не сте доволни от спамаджиите - ами давайте им отрицателни ръчички, и аз ще съм този, който ще поеме отговорноста да изхвърли от форума лидерите в спаменето.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Категорично заявявам че от както съм в този форум нямам спам. Мисля че имам пълното право да изисквам това от другите и да подбутвам модераторите да се намесят когато се прекалява. След като не съм срал " лайна " във страниците на форума не желая да гледам, мириша опитвам и т.н. лайната на останалите.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Искаш ли и тебе да те направя модератор? Мисля че ти си човек, който е доказал съвестно отношение и разумно поведение в този форум. За мене най-важно е вътрешното чувство за справедливост, а форума се нуждае точно от такива модератори. Другото важно нещо е моето доверие към всеки един модератор, но ти вече отдавна го имаш.

Кажи ДА, и след 5 минути получаваш модераторски права.

Страница 122 от 127 ПърваПърва ... 2272112120121122123124 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •