НЯКОЛКО СТРАНИЦИ НАЗАД НЯМА НИТО ЕДНА АКТУАЛНА НОВИНА.
Може ли някой да почисти?
НЯКОЛКО СТРАНИЦИ НАЗАД НЯМА НИТО ЕДНА АКТУАЛНА НОВИНА.
Може ли някой да почисти?
От тази тема можем да извадим мнения и да ги разхвърляме по другите. Това което остане отива в коша или в някоя СПАМ тема. Няколко дни ще почивам активно и ще ги започна.
Триенето е много лесно, оправянето на някоя голяма тема е ужаса. Докато не го видят, няма да го разберат![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Добре де уважаеми модератори не я разчиствайте ама поне пускайте предупреждения за спиране на спама. Не само, че не го правите ами активно спамите. Няколко спамчета не са проблем ама няколко страници са .......
Аааа, тука спам няма : тука са само "Актуални ..........!Абе ,според гледната точка ! То и без това форума няма да стане "Александрийската библиотека" дори Матеев да я направи в електронен вид ! Пишете бавно ,четете бързо ,това му е цаката..........................
Форума е такъв, какъвто вие самите си го направите. Модераторите се опитват да въведат накакъв ред поне малко от малко, но не забравяйте, че те не са ви роби. Модерирането е на доброволни начала, и се прави само когато някой модератор има време и желание да благоволи да забърсва лайната след вас. Ако обаче много осирате различните теми, не се сърдете, че модераторите не насмогват да почистват. От мене помощ не чакайте - напоследък аз съм претоварен с други задачи, така че каквото модераторите решат да направят, това ще бъде и облика на форума.
Ако искате във форума да има по-малко спам, ами не спамете. Не се опитвайте да си го изкарвате на модераторите. Ако не сте доволни от спамаджиите - ами давайте им отрицателни ръчички, и аз ще съм този, който ще поеме отговорноста да изхвърли от форума лидерите в спаменето.
Категорично заявявам че от както съм в този форум нямам спам. Мисля че имам пълното право да изисквам това от другите и да подбутвам модераторите да се намесят когато се прекалява. След като не съм срал " лайна " във страниците на форума не желая да гледам, мириша опитвам и т.н. лайната на останалите.
Искаш ли и тебе да те направя модератор? Мисля че ти си човек, който е доказал съвестно отношение и разумно поведение в този форум. За мене най-важно е вътрешното чувство за справедливост, а форума се нуждае точно от такива модератори. Другото важно нещо е моето доверие към всеки един модератор, но ти вече отдавна го имаш.
Кажи ДА, и след 5 минути получаваш модераторски права.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))