Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Добре де уважаеми модератори не я разчиствайте ама поне пускайте предупреждения за спиране на спама. Не само, че не го правите ами активно спамите. Няколко спамчета не са проблем ама няколко страници са .......
    Аааа, тука спам няма : тука са само "Актуални ..........! Абе ,според гледната точка ! То и без това форума няма да стане "Александрийската библиотека" дори Матеев да я направи в електронен вид ! Пишете бавно ,четете бързо ,това му е цаката..........................

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Аааа, тука спам няма : тука са само "Актуални ..........! Абе ,според гледната точка ! То и без това форума няма да стане "Александрийската библиотека" дори Матеев да я направи в електронен вид ! Пишете бавно ,четете бързо ,това му е цаката..........................
    Името на темата е Актуални новини, а не пчеларски новини. Всички сме по темата
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Форума е такъв, какъвто вие самите си го направите. Модераторите се опитват да въведат накакъв ред поне малко от малко, но не забравяйте, че те не са ви роби. Модерирането е на доброволни начала, и се прави само когато някой модератор има време и желание да благоволи да забърсва лайната след вас. Ако обаче много осирате различните теми, не се сърдете, че модераторите не насмогват да почистват. От мене помощ не чакайте - напоследък аз съм претоварен с други задачи, така че каквото модераторите решат да направят, това ще бъде и облика на форума.

Ако искате във форума да има по-малко спам, ами не спамете. Не се опитвайте да си го изкарвате на модераторите. Ако не сте доволни от спамаджиите - ами давайте им отрицателни ръчички, и аз ще съм този, който ще поеме отговорноста да изхвърли от форума лидерите в спаменето.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Категорично заявявам че от както съм в този форум нямам спам. Мисля че имам пълното право да изисквам това от другите и да подбутвам модераторите да се намесят когато се прекалява. След като не съм срал " лайна " във страниците на форума не желая да гледам, мириша опитвам и т.н. лайната на останалите.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Искаш ли и тебе да те направя модератор? Мисля че ти си човек, който е доказал съвестно отношение и разумно поведение в този форум. За мене най-важно е вътрешното чувство за справедливост, а форума се нуждае точно от такива модератори. Другото важно нещо е моето доверие към всеки един модератор, но ти вече отдавна го имаш.

Кажи ДА, и след 5 минути получаваш модераторски права.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Кажи ДА, и след 5 минути получаваш модераторски права.
    Господ да ни е на помощ.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Брей, Кличко най-накрая падна. Тайсън Фюри го детронира. Невъзможното се случи. Голям двубой!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Категорично заявявам че от както съм в този форум нямам спам. Мисля че имам пълното право да изисквам това от другите и да подбутвам модераторите да се намесят когато се прекалява. След като не съм срал " лайна " във страниците на форума не желая да гледам, мириша опитвам и т.н. лайната на останалите.
    Приемам забележката!
    Просто гледаме да е приятно за всички и възможно най-много колеги да са доволни.
    В сериозните теми, почти няма спам или просто е въпрос на време да изчезне.
    През целия ден следя за обиди и заяжданици, а те директно се трият. Колеги ми се обаждат по телефона и ми казват когато има проблем. Тъй като спя всеки ден различно, то в 70-80% от случаите - при проблем, ставам от сън и влизам във форума.
    Като ми се обадят, а не съм до компютъра - влизам през телефона и най-грубите издънки заминават.
    Лафчето го оставям стига да не пречи в момента, а после го затривам. В някой теми направо предупреждавам, че лафа ще изчезне и в колко часа.
    Къде го има това???
    Вярваш или не... форума е почти невъзможно да остане без поддръжка(така да се каже), но е много трудно всички да са доволни.
    Всеки от модераторите работи по форума точно толкова, колкото може, когато може и както може. Нито си държим сметка един на друг кой колко работа е свършил, нито Матеев ни държи такава.
    Матеев правилно ти казва, че всичко е до съвест, но и компромиси с участници. Няма как да режеш лафа, а колегите да са доволни.

Кажи "ДА" и ще видиш, че нещата са точно така.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Аз съм благодарен на модераторите и на Матеев, че полагат грижи раздават от собственото си време и труд в полза на форума. БЛАГОДАРЯ
    Радвам се, че се случи и настоящата дискусия и дано повече участници са я забелязали и се съобразяват.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    С оглед на по-доброто разбиране на процесите във форума, нека малко изясним понятията. Говори се за СПАМ, но реално аз такъв тук не съм виждал. Какво е спама? Ето определението за спам от Уикито:
    Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Най-известната форма на спам е под формата на съобщения с рекламно съдържание по електронната поща. Спамът е използван и с други цели и използвайки други медии, като Usenet, търсачки, уеблогове, ICQ, IRC и SMS.
    Спамът, разпространяван чрез услугите за моментни съобщения е по-известен като spim.
    Спама в един форум най-често се използва за две неща:
    1. Послания с открито или прикрито рекламно съдържание.
    2. Средство за умишлено отклоняване на темата с неудобно съдържание в друга посока или заливането и с безсмислени спорове и предизвикване на флейм (тролене)
    Спамът е умишлено, целенасочено действие!
    В темите на абсолютно всеки форум се получава друго - offtopic съдържание. Това е най-често е неумишлено и безвредно отклоняване от основната тема в друга посока или просто излишен, понякога и безсмислен коментар.
    Към него трябва да се подхожда внимателно и да се проявява определена толерантност, защото това е човешка слабост, присъща на всички ни. Трябва да се има в предвид и факта, че форума е открит и масов и в него пишат хора с различно ниво на образование, комуникативна култура и характери.
    В случая ролята на модераторите се свежда до периодично почистване на сериозните теми от offtopic постовете и обръщане на внимание на бърборковците, които превръщат всяка тема в чат.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •