Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА Б.К.П.–то ,поради простата причина ,че родителите ми фигурираха в статистиката на ''Народната власт'' като врагове на народа.Ти караш наборите си по партия да се събудят сега, с 26 години закъснение.А ти кога се събуди? 90 ,91 , или 95 година ? Кога прозря че нямаш келепир от Б.К.П.–то/ БСП–то/ ? Грешиш че сънищата са свършили .От 26 години са започнали розовите сънища за българина кандидат–демократ ,кандидат–европееца/макар че той е в Европата от 1334години/ и много от тези ,които сега му диктуват кога да кихне или пръдне ,не са били и загатнати като нации .Моят труд не е отишъл на вятъра ,защото не съм робувал на илюзии . Живота ми е бил борба, дори и сега .Ако ти си мислел, че си имал привелигеровано положение спрямо другите,като член наБ.К.П.–то,си е за твоя сметка .Наистина можеш да съжаляваш ,че труда ти е отишъл на вятъра да се доказваш пред ППО че си лоялен към майката –партия .А колкото до наборството, не ми се вярва много ,но ако си от времето на ''БEРЙОЗКА'' И СИ ХОДИЛ ТАМ ДА СИ ПИЕШ ''Столичная '' ,може и да сме набори .А сега наздраве с домашната .Няма по–добра от нея.
Наздраве ,ако се чувстваш обиден -извинявай.Доста съм търкал стълбите към Берьозка ,но аз пиех Поморие с кола.Сега се сещам ,че нямаше много места където ,можеше да се отиде .