Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Ей набори ,то и аз бях член на бкп ,ама я се събудете.Сънищата свършиха.Винаги сме били последната дупка на сив.Ама щом вярвате -вярвайте си.Наистина е много трудно за приемане ,че живота ти е минал в някаква измислена система и труда ти е отишъл на вятъра.
Член на БКП /БСП/ и други не съм бил няма и да бъда, понеже съм неспособен да направя разлика м-у българска политическа партия и мафия. През 1989г. ходих до ГДР през Унгария и Чехословакия. В Унгария цените бяха високи. В чехия магазините бяха претъпкани със стока и чувах комнтари на български, че витрините са подредени като за изложба/ моето мнение беше същото, в същото време ако влезеш в магазина ще бъдеш единствения /в България опашките бяха задължителни/. Цените бяха ТРИ ПЪТИ по ниски от българските /пиша за хранителните магазини/. В ГДР цените бяха САМО ДВА пъти по- евтини от българските /Също визирам хранителните стоки, цените на другите стоки бяха съизмерими/. Не ми беше лесно да изляза. Може би защото не членувах в БКП, може би заради голямата екскурзия тогава, но най-вече заради безхаберната система властваща тогава.