Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 87 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 861
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от salash Виж публикацията
    Излишно се мориш. Линковете които ти дадох имат всякаква статистика, каквато ти трябва за да ме обориш. Не е нужно да цитираш манипулации на платени медии.

Ето го дълга, сравнен с Германия, Румъния и Гърция. https://www.google.bg/publicdata/exp...l=bg&ind=false

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    salash. Това което показваш е манипулативно, защото това е брутния дълг-фирмения и на физическите лица. Държавния дълг е около 6 милиарда. Изобщо не ме интересува колко милиона дължи Метро Бг на Метро германия. Ако не може да ги върне, ами да фалира.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Излишно се мориш. Линковете които ти дадох имат всякаква статистика, каквато ти трябва за да ме обориш. Не е нужно да цитираш манипулации на платени медии.

Ето го дълга, сравнен с Германия, Румъния и Гърция. https://www.google.bg/publicdata/exp...l=bg&ind=false
    Абе те всички държави с по- голям от България!?

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Не е нужно да се ровим в статистиките.
    Достатъчно е да се сетим какъв беше автопарка допреди 18 години.
    Колко милионери имаше в България допреди 18 години и
    колко милярда лева имаха натъпкани в банките българите и колко са сега.
    Казвам преди 18 години не случайно. Жан Виденовото време аз помня как всички бяха на площада с табелки с месечните си заплати от по 3-4 долара!
    Сега не сме доволни ако не си продадем меда за 4 долара. Наема ми като студент във Варна беше 3 500 лева точно един долар!
    Винаги може по-добре.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Дамянов ,така си учил ,така си чувал и няма начин да имаш друго мнение.Да напомня ,че една система фалира.Една империя фалира.Фалира СИВ.Фалира България /справка : Жан Виденов / ,а ти не вярваш ,че заводите са фалирали. Е ,да някои може да са умишлено фалирани ,защото другарите трябваше да си подсигурят бъдещето. Незнам аз предубеден ли съм или не съм ,от гледна точка финансови възможности за мен няма голяма разлика от преди и сега.За другите възможности просто не може да става сравнение. Още нещо -аз съм патриот ,но не от тези ,които мразят Турция а обичат Русия.Аз обичам само България.
    Жан Виденов остава един от малкото БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ затова може да спорим много. Смъкнаха го Иван Костов и протежетата на САЩ алчни за власт и пари. Всичко на този свят е ППП /пари, пут.и, политика/

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от ciko Виж публикацията
    Жан Виденов остава един от малкото БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ затова може да спорим много. Смъкнаха го Иван Костов и протежетата на САЩ алчни за власт и пари. Всичко на този свят е ППП /пари, пут.и, политика/
    Един политик, който допусне 300% инфлация, допусне да изнесат житото и остави народа без хляб и допусне заплатите да са от по 3-4 долара за мен не е никакъв политик а пълен НЕКАДЪРНИК!
    Винаги може по-добре.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Дори бих казал най-големия престъпник в новата Бг. история. Фалира изкуствено банките и прибра спестяванията на хората, на най-бедните хора-неговите избиратели.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Жан Виденов ,да много хубаво момче , с хуй да го сочиш.При него свършиха парите и хиперинфлацията довърши българина.Ама не е виновен той а янките ,мамицата им.Те не даваха пари.Мръсни капиталисти ,да оставят гробокопача си да умре от глад.

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Дори бих казал най-големия престъпник в новата Бг. история. Фалира изкуствено банките и прибра спестяванията на хората, на най-бедните хора-неговите избиратели.
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Един политик, който допусне 300% инфлация, допусне да изнесат житото и остави народа без хляб и допусне заплатите да са от по 3-4 долара за мен не е никакъв политик а пълен НЕКАДЪРНИК!
    Я кажете какво сте чули от тогава за него? Банкови сметки във фалирала банка, хотели,имоти, фирми големи, или нещо подобно.След като е ограбил парите на Народа и Банките? Дали един, ЕДИН политик за няколко месеца може да свърши всичко това и да си подаде оставката?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Я кажете какво сте чули от тогава за него? ?
    По някое си време четеше лекции в Пловдивския университет.Какво ли им е разказвал на студентите ,как е изсмукал и последните стотинки на родителите им.И вместо да го замерят с камъни те са попивали социкономика.Как се казваше -политикономия.

Страница 6 от 87 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •