Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

Аз соца няма да го коментирам, но да се върнем на статията която публикувах. От нея, аз оставам с впечатлението, че Русия налага ембарго на Украйна. Няма да позволи внос на техни храни, включително и пчелен мед. От друга страна ЕС заявява готовнос да махне квотите и едва ли не да изкупи всичко от Украйна с "добрите намерения" да я приобщи. А както е ясно Украйна е по-голям производител на мед от нас и то с не по-лошо качество, каквото и да си говорим тук. За съжаление мисля, че цената на меда на едро у нас ще падне още и това не ме радва.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    От нея, аз оставам с впечатлението, че Русия налага ембарго на Украйна. Няма да позволи внос на техни храни, включително и пчелен мед. .
    Извинявам се на всички ,че само аз пиша .Цветков ,извинявай но ти само гръмкото заглавие ли четеш.В последните две изречения аз виждам ,че става въпрос само за мито.

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Извинявам се на всички ,че само аз пиша .Цветков ,извинявай но ти само гръмкото заглавие ли четеш.В последните две изречения аз виждам ,че става въпрос само за мито.
    Не. Както казах това са си мои разсъждения. Не претендирам, а и се надявам да не се сбъднат. Ще видим.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •