Тази зима осите ли ще бъдат виновни за...медийното представителство на една бутикова общност?![]()
Working....
Гоше,глей да залъжеш жената с едно две пердета и килима,че да остане повече за винтчета и бурми.Инак не си струва потенето из тея покриви,освен ако не си падаш по моралните награди де.Аз сбърках,че бих тъпана,щото сега черпнята ще отиде - по малко за всеки,вместо много ама за мен.Карай,ще се прежаля,ти заслужаваш поздравления.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Ух,х,хаааа! Ама днес има тихо- ще работя нощес!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Няма проблеми, намерете терен и ще се почерпим, наистина годината бе добра за мен , чак ме е страх да се похваля....![]()
Мяза на памид и още нещо гроздово!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
100% ркацители,15годишно с цвят на "НАПОЛЕОН".Като му постелем с конче-вихрогонче(суджук) и кръвта кипва...и оставаме по шорти.....
....................
Този пост е редактиран от Nik_m; 03.01.2016 в 21:31.
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))