Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    От тук следва, че за качествен мед без антибиотици винаги, ще има пазар извън България и то на доста добра цена.
    Добра -добра ,колко добра? 5,20 , 5,50 или 3,80 лв. Нали нашият е без антибиотици. Предлагам ,като говорим за мед да уточняваме за какво става дума.При мен е : букет ,водно съдържание - 16% ,химия - 0,00% , изкуствени захари -0,00%.Нищо че това не ми помага по никакъв начин.Тука има авери на изкупвачите ,нека ги питат в тези 200 л. варели какво заминава за износ.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Добра -добра ,колко добра? 5,20 , 5,50 или 3,80 лв. Нали нашият е без антибиотици. Предлагам ,като говорим за мед да уточняваме за какво става дума.При мен е : букет ,водно съдържание - 16% ,химия - 0,00% , изкуствени захари -0,00%.Нищо че това не ми помага по никакъв начин.Тука има авери на изкупвачите ,нека ги питат в тези 200 л. варели какво заминава за износ.
    Едно от правилата на живота е:

След като законите или системата или правилата на играта позволяват нещо да се случи, ТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СЛУЧВА !!!

Докато при единичен човек това може да се позабави или дори в редки случаи въобще да не се случи, то при много на брой хора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СЛУЧВА, при това много бързо.

Ще поясня в примери:
    1. След като системата предоставя възможност да се появи корупция, то това означава, че КОРУПЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА.
    2. След като има възможност власта да контролира или манипулира медиите, бъдете сигурни, че ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СЛУЧВА.
    3. След като има макар и малка вероятност да се повреди лека кола или самолет, то бъдете сигурни, че това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ и ще доведе до човешки жертви. Сами знаете, че това е факт.
    4. След като западните изкупвачи на мед са дали някакви параметри, в които той трябва да се вмества, бъдете сигурни, че ако случайно изкупения мед е по-добър, то той ще бъде "кръстен" с вода или със захарен сироп така, щото да остане в параметрите, но да бъде максимално близо до граничните стойности. (това в отговор на горния постинг)
    5. След като има някакъв възможен начин да се фалшифицират гласовете по време на избори, бъдете сигурни, че това наистина се случва.

Мога да дам още 1000 примера. Вероятно и вие ще се сетите за поне още толкова. Важното е да се знае, че ако в някакви закони или наредби има оставени отворени вратички, можете да бъдете сигурни, че тези вратички се използват в пълна сила. Ако искате да разберете дали нещо може да се случи, проанализирайте началните условия и ако откриете пробив в системата, бъдете сигурни, че той се използва някъде от някого.

Ако повярвате в тези мои твърдения (а те могат много лесно да бъдат доказани посредством теорията на вероятностите), тогава ще имате много по-вярна представа заживота, и ще можете да вземате по-правилни решения за вашия бизнес.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Продължавам в същия дух:
    1. Дали монополите злоупотребяват с монополното си положение? Бъдете сигурни, че наистина злоупотребяват.
    2. Дали Германците биха изкупили някой по-евтин мед, ако им падне на сгода? Бъдете сигурни, че ще го направят. Би го направил всеки един изкупвач по света. И аз ако бях изкупвач, и аз щях да го направя.
    3. Ако Наредба 15 позволява на арендаторите да ни тровят безнаказано пчелите, бъдете сигурни, че те ще го правят.
    4. Ако пазарната цена на дадена стока може да се срине под влияние на външни фактори, бъдете сигурни, че рано или късно тя ще се срине.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •