Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ти не си ли продаде меда по 5,50лв, ако бъркам ме извини. Маржа не е 20 ст., а повече. Струва ми се, че си не само с розови очила, а и с такива слушалки.
    Извинен си ,не съм си продал още меда.Не разбирам от маржове.Аз гледам офертата на Апитрейд ,преди кризата и сега.Компа ми е безмълвен ,затова не ми трябват слушалки.Що се отнася за очила по -добре си свалете / повечето от вас / тъмните слънчеви очила за да видите че живота не е толкова черен. Гледам ,че си си дописвал поста.Едва ли има нужда да се четкаш на Матеев.И ако му вярваш ,че аз съм виновен да загубиш някакви пари ,много си се объркал.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Едва ли има нужда да се четкаш на Матеев.И ако му вярваш ,че аз съм виновен да загубиш някакви пари ,много си се объркал.
    Не обвинявам никого за моите действия или бездействия. Няма за какво да се четкам на човек, който не познавам, пък било то и собственика на форума, при условие, че присъствам тук, много преди той да е решил да се занимава с пчеларство. Говоря с факти и давам действителни примери.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •