Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 204 от 683 ПърваПърва ... 104154194202203204205206214254304 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,031 до 2,040 от общо 6828
    Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Най - добрия вариант е да иззимиш тези 2 кошера за да видиш какво ще се получи. След това си купи на пролет още 5 и то ако може по тънко. Матеев каза 250, но може да си намериш и по - евтино. Започни да ги храниш по усилено и края на юни, началото на юли ги разделяш максимум на две. Пак започваш да храниш и зазимяваш 14 силни семейства. След като направиш тези операции за които говорих мисля, че поне малко ще си навлязъл в занаята. Ако тези 14 кошера ги иззимиш успешно, то вече можеш да си вложиш останалата част от 5000-те хиляди. Ако ги бръмнеш още сега - ГУБИШ ГИ. Пчеларството е като тотото.
    Ако направя това ще мога ли да извадя мед,за да с покрия разходите за гориво , препарати и други ?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    Ако направя това ще мога ли да извадя мед,за да с покрия разходите за гориво , препарати и други ?
    От тези които имаш сега 2-та, до срока който съм дал по - горе, ще можеш спокойно да си извадиш по един магазин от акацията. Дори и два. Тези които ще си купиш рано напролет няма как да знаем в какво състояние ще са. Но сега да се спазарим с теб. Предлагам когато се правят кошери за бройка да не се мисли за мед, който да избива разходи.

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    От тези които имаш сега 2-та, до срока който съм дал по - горе, ще можеш спокойно да си извадиш по един магазин от акацията. Дори и два. Тези които ще си купиш рано напролет няма как да знаем в какво състояние ще са. Но сега да се спазарим с теб. Предлагам когато се правят кошери за бройка да не се мисли за мед, който да избива разходи.
    Ами този вариант да си купя 20 кошера,да си вадя мед от тях и на края на годината да си зазимя 20 кошера без да увеличавам бройката.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ами този вариант да си купя 20 кошера,да си вадя мед от тях и на края на годината да си зазимя 20 кошера без да увеличавам бройката.
    Да. Ти си решил, че трябва да профукаш 5000 лв. Парите са си твои - действай.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    thegame999. Разбира се че ще ги профукаш тия 5000 лв. Как иначе ще започнеш и ще се научиш. Във форума има колеги от които можеш да си купиш кошери и отводки. Аз на твое място бих си купил 20 кошера от Тотевски и 20 ранни отводки от Матеев. Тази зима купувай книги и чети. Влизай и във форума. Давай с рогата напред и успех ти желая.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    От тези 20 кошера ще има и такива които ще дадат
    по малко мед,а може и изобщо да не дадат.Не може всички да са силни.Не ми отговори на въпроса,но за да има някаква файда от пчелите,най важното е какви паши имаш.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Аз тази година си купих 2 кошера .1 кошер 75 лева и 5 рамки със пчели 100 лева и ги изградих до 10 рамки .Но не извадих никакъв мед ,сега искам да извадя мед за да си върна част от парите .
    Е ,еее...... не бързай толкова ! Това не е магическа пръчка .Мисли винаги ,че си с единия крак вътре .Като професионалистите –шофьори .Засега ,колегата Соларис ти дава най доброто за теб .Парите ще си възстановиш /върнеш/ след 2–3 години .Не бързай,бързата кучка ,слепи ги ражда .

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    thegame999. Разбира се че ще ги профукаш тия 5000 лв. Как иначе ще започнеш и ще се научиш. Във форума има колеги от които можеш да си купиш кошери и отводки. Аз на твое място бих си купил 20 кошера от Тотевски и 20 ранни отводки от Матеев. Тази зима купувай книги и чети. Влизай и във форума. Давай с рогата напред и успех ти желая.
    Това си е чиста реклама !!!!!! Във форума ,мисля че ,рекламата не е на почит , или не е желателна. Поне така пишеше някъде в дебрите му.Нищо лично ,венци .

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Може и да е реклама, но не това е била целта ми. Само за сведение не съм виждал очите нито на Тотевски нито на Матеев. И последно, ако съм сгрешил си има модератори

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Това си е чиста реклама !!!!!! Във форума ,мисля че ,рекламата не е на почит , или не е желателна. Поне така пишеше някъде в дебрите му.Нищо лично ,венци .
    Политиката по рекламите във форума е следната:
    1. Саморекламата и търговските предложения са забранени, освен в специалните раздели за ПОКУПКА или ПРОДАЖБА.
    2. Разрешено е обаче създаването на теми, в които даден производител подробно да описва как изглежда или как се прави даден собствен продукт.
    3. Цитирането на продавачи на някакви стоки или услуги е разрешено в целия форум. Обсъждането на цени - също.
    4. Критикуването на продавачи също е разрешено, но само след представяне на надлежни доказателства.

Страница 204 от 683 ПърваПърва ... 104154194202203204205206214254304 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •