От тези които имаш сега 2-та, до срока който съм дал по - горе, ще можеш спокойно да си извадиш по един магазин от акацията. Дори и два. Тези които ще си купиш рано напролет няма как да знаем в какво състояние ще са. Но сега да се спазарим с теб. Предлагам когато се правят кошери за бройка да не се мисли за мед, който да избива разходи.
thegame999. Разбира се че ще ги профукаш тия 5000 лв. Как иначе ще започнеш и ще се научиш. Във форума има колеги от които можеш да си купиш кошери и отводки. Аз на твое място бих си купил 20 кошера от Тотевски и 20 ранни отводки от Матеев. Тази зима купувай книги и чети. Влизай и във форума. Давай с рогата напред и успех ти желая.
Е ,еее...... не бързай толкова ! Това не е магическа пръчка .Мисли винаги ,че си с единия крак вътре .Като професионалистите –шофьори .Засега ,колегата Соларис ти дава най доброто за теб .Парите ще си възстановиш /върнеш/ след 2–3 години .Не бързай,бързата кучка ,слепи ги ражда .
Може и да е реклама, но не това е била целта ми. Само за сведение не съм виждал очите нито на Тотевски нито на Матеев. И последно, ако съм сгрешил си има модератори
Политиката по рекламите във форума е следната:
1. Саморекламата и търговските предложения са забранени, освен в специалните раздели за ПОКУПКА или ПРОДАЖБА.
2. Разрешено е обаче създаването на теми, в които даден производител подробно да описва как изглежда или как се прави даден собствен продукт.
3. Цитирането на продавачи на някакви стоки или услуги е разрешено в целия форум. Обсъждането на цени - също.
4. Критикуването на продавачи също е разрешено, но само след представяне на надлежни доказателства.
В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))