Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Тъкмо щях да питам същото, признавам си никога не съм давал суха захар. До колкото знам тя не стимулира за гледането на пило. Ако е за запаси, то не е ли по-добре инвертиран сироп?
    Не се ли изтощават пчелите особено при липсата вече на летеж и прашец. Кое точно от менюто на пчелата замества. Ще гледам клипове, но ми е интересно някакво обяснение.
    Втора година съм на суха захар,но се чудя дали да не пробвам както казва Бормалийски със питки/апифонда/.Спестявам време за хранене,по малко разход за захар,повече прашец,изкуствен постоянен приток на нектар,хранят предимно пилото,поема влагата от кошера.Засега само това се сещам.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Втора година съм на суха захар,но се чудя дали да не пробвам както казва Бормалийски със питки/апифонда/.Спестявам време за хранене,по малко разход за захар,повече прашец,изкуствен постоянен приток на нектар,хранят предимно пилото,поема влагата от кошера.Засега само това се сещам.
    Ако това са ти хранилките за суха захар, по- добре премини към метода с питките.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Ако това са ти хранилките за суха захар, по- добре премини към метода с питките.
    Не са само такива,имам и други.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    По-малко разход ако апифондата я крадеш за какво ти е притока на нектар по това време тези пчелички които ще отгледат сега са слаби с малко мастна тъкан и няма да изкарат зимата,по добре съхрани авгуските пчели за пролета ще видиш как ще вдигнат кошера и тогава даи храната.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    А,а,а Мариански тия дето ги гледам не знам чии са бе брат! Ханегем, охлаби жилата че ще скъсаш тетивата..
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •