Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!

Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.
    Вариантите са два. Щом ще бъдем изненадани значи или ще има скок в цената или ще има значително поевтиняване на меда!
    Но кое от двете ще е както казват братята руснаци" па живеем па видим"

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Вариантите са два. Щом ще бъдем изненадани значи или ще има скок в цената или ще има значително поевтиняване на меда!
    Но кое от двете ще е както казват братята руснаци" па живеем па видим"
    Ами той Матеев го каза. Заради хора като Атанасов не иска да го казва. А колегата Атанасов и някои други обвиняват в "помагане за сваляне на цените" всеки, който напише нещо което не се харесва на пчеларите. Той и мен ме обвини, че помагам за това волно или неволно, защото дадох пример с африканците отглеждащи кафе.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ако се окажа прав и решението е политическо, а не пазарно то всички европейкски пчеларски организации (вкл. и българските) веднага трябва да окажат мощен натиск и да защитят членовете си. Така че Матеев стягай редиците.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •