Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
Някой може ли да даде линк на форум, в който търговци или производители, се убеждават един друг с много доводи, че цената на която продават стоката си е прекалено висока ?

Но да не е този http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=105&page=168 , за него знаем .

А някъде в нета дали се среща място на което фирмите изкупуващи мед, публично обсъждат изкупната цена в своя вреда?
Сега вече ясно осъзнавам, че в тази тема вие НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ИСТИНАТА !!! Искате да получавате само информация или дори ДЕЗИНФОРМАЦИЯ за цени, които са по-високи от цените в България. Ако случайно някъде изкупната цена е по-ниска, вместо да осъзнаете реалноста, вие започвате ДА НАПАДАТЕ този, който ви е казал ИСТИНАТА. По този начин вие ОГРАНИЧАВАТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, което означава, че подсъзнателно ИСКАТЕ ПОПУЛИЗЪМ, ДЕМАГОГИЯ, ЛЪЖА и т.н. Надявам се, че го осъзнавате този факт.

Аз лично цял живот непрекъснато правя проучвания на всякакви цени, защото това е ЧАСТ ОТ БИЗНЕСА. Знанието на ВЕРНИТЕ ЦЕНИ спомага за вземане на ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ. Незнанието или още по-лошо - умишлената самозаблуда водят до грешни бизнес решения, а от там и до плачевни финансови резултати. Така че аз ще продължа да си проучвам ВЕРНИТЕ цени на меда, но от сега нататък ще си пазя тази информация само за себе си. Няма да я публикувам във форума, защото АЗ НЕ СЪМ ПОПУЛИСТ и не желая да ви лъжа.

Не желая да влизам в спорове и да доказвам правотата си. След като не признавате публикуване на линкове в интернет като доказателство, нищо повече не мога да направя. В същото време ръкопляскате на всяка една неподвърдена "информация", която ви се иска да е истина. При това положение според мене нищо повече не може да се направи за защитата на истината, защото вие НЕ ИСКАТЕ ДА Я ЧУЕТЕ. Вие искате цялата тема да се превърне в един ФАРС, в един манифест на измислици и недоказани твърдения. След като е такова желанието ви, ами оставям ви да си пишете каквото си искате. Моята съвест остава чиста, защото поне направих опит да ви кажа истината, каквато аз я видях в интернет, но това ми донесе негативи и повече няма да правя такава грешка.

Пожелавам ви успехи в търсенето на вашата си "истина", а аз ще си вземам моите си бизнес решения на базата на моята си истина, която обаче вече ще си я паза в тайна.