Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    02.01.2013
    Не 'капакът',а захаромера ,какво показва,на нулата ли е,давай в казана.И най важното е,да е в затворено помещение за да протече ферментацията правилно и резултата ще те зарадва!Наздраве!

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от Иван Симеонов Виж публикацията
    Не 'капакът',а захаромера ,какво показва,на нулата ли е,давай в казана.И най важното е,да е в затворено помещение за да протече ферментацията правилно и резултата ще те зарадва!Наздраве!
    Захаромер имам, ама първоначално беше гъста каша и нямаше как да го меря, после го зарязах и кога се е избистрило, Бог знае. Както и да е, трупам опит за догодина.
    0899946746 Поздрави, Емо.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    judas, не каза колко захар сте сложили на този 1 тон круши?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе каквато и пукница да консумираме те жените пак ще ни надживеят.Кръвта им се сменя и т.н.Затова вдигам тост за жените,които изневеряват на мъжете си...за да им останат верни.,всъщност!Наздраве!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Алкохолът е основата,направо темелът на биологичната еволюция http://news.ibox.bg/news/id_1486422499

Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Алкохолът е основата,направо темелът на биологичната еволюция http://news.ibox.bg/news/id_1486422499
    Малиии, ей сега да бях в космоса и да имах бидони,бидни, бидони ....

Наблюдател
    Регистриран
    14.05.2014
    Пчеларски район
    Златица
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Захаромер имам, ама първоначално беше гъста каша и нямаше как да го меря, после го зарязах и кога се е избистрило, Бог знае. Както и да е, трупам опит за догодина.
    Кашата се прецежда или изтисква през тензух (вид плат) или друго подходящо парче плат,може и хавлия дори.За плодовите джибри е важно да се варят на нулата или мааалко преди нея,щото после .... фира.Така съм чувал .

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Захаромер използвам само когато слагам грозде за вино. Понеже плодовете са с по-ниска захарност от гроздето, то блъскам вода и захар в съотношение 3:1 и не бера грижа че захарноста на кашата ще прехвърли 25%. Няма такава опасност. (При захарност над 25% ферментацията протича трудно).
    За мен кашата е превряла когато се избистри. Отново не използвам захаромер.
    За фирата след ферментация и аз съм чувал, но при мен няма фира. Това съм го пробвал. Фира може да се получи, ако ферментацията протича лятото, когато е много топло и алкохола изветрява или при неправилна ферментация.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    От Байконур са изстреляни 20 ракети с изпитани съветски космонавти към кометата.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    От Байконур са изстреляни 20 ракети с изпитани съветски космонавти към кометата.
    Пропускаш странните премествания на руските спътници , които са засечени от американците. Подозирам , че целта е да се насочи кометата към Байкал. Как ще изглежда пълен с водка!?Спирт и природна вода!Най-големия естествен резервоар на водка!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •