Помня,как да не помня.Вързал хамбара,но той паднал на другата страна.Павка,ако искаш да ми видиш майсторлъка ела срещу Дева Мария във Ветрен.
Помня,как да не помня.Вързал хамбара,но той паднал на другата страна.Павка,ако искаш да ми видиш майсторлъка ела срещу Дева Мария във Ветрен.
Учителката поискала от децата да кажат дума с буквата "к". Иванчо скочил от чина и казал:
- Козунак!
- Браво, Иванчо! - казала госпожата. - Страхувах се, че ще изречеш нещо мръсно. Кажи сега какво представлява козунакът?
- Той е обратното на к*ра. Козунакът го пъхаш мек и го вадиш корав. А к*ра го пъхаш корав и го вадиш мек.
В киното жена се оплаква на съпруга си:
- Мъжът отляво ми пуска ръка!
- Не се нервирай! Като светнат лампите, ще те остави на
мира.
Спорили американеца и българина по татово време къде има по-голяма демокрация.
Американеца се хвали:
- Аз мога да спра харлея пред белия дом и да се изпикая пред портите и никой нищо няма да ми каже. Ти можеш ли да се изпикаеш пред презедентството?
Българина:
- Мога разбира се ама.... без да си свалям гащите.
Винаги може по-добре.
Запитали радио ,,Ереван,, - Колко вида , дърветa виреят в България ?
Отговорът е - Широколистни , Иглолистни и ФУТБОЛИСТНИ .
Този пост е редактиран от delta.e; 12.10.2015 в 14:11.
Летял си един гарван из небето. По едно време се разминал с един папагал, боядисан във всички цветове на дъгата. Папагалът се обърнал след гарвана и надменно казал:
- Я, метъл!
Гарвана се обърнал и презрително отвърнал:
- Я, педераст!
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Моят,чичо ми разказа тази история.Преди години имал петел,който направо разказвал играта на горките кокошки.Постоянно ги тормозел.Една вечер в кръчмата един му дал акъл да го хване и да му набута един пръст отзад.Ама ще помогне ли?-питал чичо ми.Гаранция 100 процента.Речено сторено.Издебнал го още вечерта хванал го и без много да му мисли го обезчестил!На другия ден станал и право в курника.Там що да види кокошките се разхождат важно,важно а петелът стои клюмнал и не мърда.Минел ден станали два и се споминало хайванчето.Един вид не можало да преживее че го направили пе.....ст!Това е,който иска да вярва.
Ами не знам Иво.Сега един от детството.В гората направили публичен дом.Заека бил най редовния клиент.Абе направо той ги хранел.Накрая всички му омръзнали и решил да пробва нещо по хард.Натресъл се при боата важен,важен.Ама тя била проста и го помислила за обяд та го изяла.По някое време се сетила ,че може да е клиент и го изплюла.Нашия се изтръскал и :-Егати ми.ету!
Е как да не гласуваш за него?!?!
12122545_961014700627266_2146232902278310914_n.jpg
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Деца, учете математика! Важно е! Трябва да знаете разликата между 4 и 6. Защото ще поискате pi4ka , а ще получите.....
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))