Сега разбирам колежке какво сте имали предвид когато споменахте за търтеевите личинки .Чел съм подобни теми в руските форуми и впечатлението ми е че мненията са много противоречиви.С какво би помогнал подмора от търтеите след като съдържа само хитин?Според мен това е твърдение на професори които си взимат пари за научни изследвания като Н.И .Кривцов които за такива изследвания е получил 350 000 рубли( според един руски форум) а всяко нещо повторено и потретено става истина,в хитина освен азот едва ли нещо друго може да има ,освен реклама .Нещо подобно е и със сребърната вода която също лекувала почти всичко,даже се предлагат и ваничка с батерийка от 9 волта.По същата причина приемането на стрити на прах мравки и бръмбари би трябвало да са лековити -и те съдържат същите вещества.Ако се вярва на всичко написано и видяно човек може да си увреди здравето,например този подмор не съдържа ли остатъчни продукти от препаратите за третиране и не мухлясват ли добре че се приготвя с водка или ракия та поне малко да позагинат част от стрептококите които не може да не се развиват-не случайно пчелите изхвърлят труповете колкото може надалеч.А и да ядеш труповете на приятелите си само по себе си е кощунство :D По подобен начин :лекуват: доста врачки и знахари -естествено резултатите при някои са положителни защото самовнушението е също лекарство.