При мен пак са насадили рапица, ако всичко мине нормално зимата ще бера пак ядове пролетта.
При мен пак са насадили рапица, ако всичко мине нормално зимата ще бера пак ядове пролетта.
И раздай урбазон на комшиите![]()
Днес видях едно блокче към 1000 дка. до единия ми пчелин и точно този който е в населено място![]()
Миналата година имах рапица и не съм видял промяна в пчелите. Стават много агресивни само когато пръскат. Иначе комшии нямам, и от двете ми страни са запустели къщи и съм на края на селото даже пчелин ми е извън регулация.
Не ми се продава.
Да и масива с рапицата е на хора които са по големи от държавата и не казват на никой какво правят.
Това е плана ама да видим какво ще стане.
Каквото и да стане при ЛР нещата се решават бързо. Дори и в роево да влезе, трябва ти празен корпус в които да изведеш майката и парче найлон. Майката на 2-3 рамки в горен корпус с прелка на 180 градуса, а между корпусите - найлона. Под нея ще се разберат... След това кеф ти отводка с майката, кеф ти обединяване след уеднаквяване на миризмите. Начини има и други, но зависи какво целиш през сезона и кога ти е следващата главна паша.
Keep Walking...
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))