Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 108 от 186 ПърваПърва ... 85898106107108109110118158 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,071 до 1,080 от общо 1859
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Грешката е моя за питите .

Вземам си бележка .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Видя ли как намаляха ?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Лошото е друго, че те както и ти си мислите, че аз паса трева, но ще се убедите скоро че не е така. Приятелю жаркий. Да не вземе пущиняка да извади повече мед. Моля колегата Слави да постне видеото с руснака дето гледа японка от 12 корпуса. Извадил е около 50 кг мед.
    Не разбрах само защо ми е тази японка 12-корпусна при положение ,че един ДБ12 с 2 магазина и ротиране ,ми дава същото количество !!!!!!!!
    Пестете дървения материал , че гората е на изчезване !

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Видя ли как намаляха ?
    Кое намаля?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Не разбрах само защо ми е тази японка 12-корпусна при положение ,че един ДБ12 с 2 магазина и ротиране ,ми дава същото количество !!!!!!!!
    Пестете дървения материал , че гората е на изчезване !
    Никой не ти я предлага, можеш да си останеш с дадан-блат. И рамките са от дървен материал. Пчелите последно време са по наизчезване.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе то и аз поствам понякога глупости,ама византиеца направо утрепа всичката риба.Започвам да вярвам на Матеев,че има провокатори!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Кое намаля?
    Ти , май не четеш - кибиците .

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Абе то и аз поствам понякога глупости,ама византиеца направо утрепа всичката риба.Започвам да вярвам на Матеев,че има провокатори!
    Е как да не вярваш на Матеев.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ангеле,не се заяждам но би ли казал колко кошера имаш и какви ползи извличаш от тях?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз загубих вече интерес към темата. Когато и останалите колеги го загубят, тя постепенно ще потъне в забвение. И може би напролет някой ще я извади от праха, за да попита Василевса дали пчелите му са още живи.

Така или иначе на мене ми е интересно как се развива едно семейство в японски кошер, особенно ако не се третира с нищо, така че с интерес ще следя развитието на събитията. Само се надявам резултатите да се споделят честно и почтенно.

ПС: Между другото самият аз си имам изработени 2-3 японски кошера преди всичко за да си направя експеримент с тях, но поради олелията по време на пчеларския сезон забравих да ги заселя със семейства. Сега вече е късно и ще почакам следващия сезон, а междувременно ще съм много благодарен на Василевса, ако от време на време щрака по някоя друга снимка и казва по 2-3 думи как се развива неговото семейство.
    Еееееех Матеев ,ама и ти си стар хитрец ! Докато печахме на син огън Василевса и му разплитахме душата и шортите ,ти тайничко си сковавал японски сандъци по нощите ! Само признай ,че това си е чиста проба изсмукване на сиво вещество и има нещо много печелившо в тази теория !

Ps. И аз минавам на японки ,но не и сега !!!!

Страница 108 от 186 ПърваПърва ... 85898106107108109110118158 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •